Ние използваме бисквитки. Продължавайки да използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с това. Запознайте се с Политиката за използване на бисквитките.

NIKE MERCURIAL DREAM SPEED 8

Вдъхновен от всички усилия и жертви, които правят играчите, за да преодоляват препятствията по пътя си NIKE

представя MERCURIAL DREAM SPEED 8.



Серията MERCURIAL DREAM SPEED е създадена от NIKE през втората половина на 2019 г., като специално издание, предназначено за елитните играчи и по-специално за Кристиано Роналдо. Сега, четири години по-късно, брандът представя осмото ѝ издание, в което моделите на Mercurial - Superfly IX и Vapor XV се отличават със смела цветова комбинация, която привлича вниманието, съчетавайки светло зелено с черно, както и оттенъци на електриково зелено за детайлите.






Моделите на Mercurial са изградени с технологии, които спомагат на играчите за по-доброто им представяне на терена.
Air Zoom технология, която заема ¾ от подметката ти, осигурява още по-гъвкаво усещане под стъпалата, което ти помага да развиеш скорост, за която дори не си мечтал на терена.
Tri-star бутоните осигуряват многопосочно сцепление с всяка стъпка, позволявайки ти да променяш посоката бързо и уверено.
Flyknit обгръща глезена с мека и еластична материя, която спомага за усещането за сигурност и подобрява прилягането.
Горната част е изработена от Vaporsposite+ материя, спомагаща за оптимален контрол на топката при високи скорости.





NIKE залага отново на известния номер 7 за представянето на модела.

Роналдо винаги е в центъра на вниманието, продължавайки да бележи голове за Ал-Насар, така че няма съмнение, че ще виждаме зеления дизайн на Mercurial да се появява на терена, носен от звездата, през настоящия сезон.


Открий моделите в магазини SPORT DEPOT, магазини ABSOLUTE TEAMSPORT, онлайн, както и в приложението на SPORT DEPOT.