NIKE TIEMPO EMERALD

NIKE отбелязва 30 годишнината на своя емблематичен модел TIEMPO чрез премиерата на TIEMPO LEGEND X “EMERALD”.

Моделите от серията NIKE TIEMPO може да откриете в магазини SPORT DEPOT, магазин ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA, ABSOLUTE TEAMSPORT PLOVDIV, онлайн, както и в мобилното приложение на SPORT DEPOT.



Дебюта на TIEMPO е на Световното първенство през 1994 година и от тогава модела поддържа позицията си чрез постоянно развитие, променяйки се с времето, за да осигури величието си на футболните терени.

Сега, 30 години след дебюта, NIKE представя TIEMPO LEGEND X “EMERALD” – направен в луксозно преливащ тюркоазен цвят. Тъмно синьо-зеленият цвят доминира в горната част на обувката, докато белите акценти надолу придават уникалност на вида ѝ. Перленият ефект вплетен в обувката напомня за 30-годишнината на TIEMPO.

Голямото лого на TIEMPO е заменено на едната обувка от X с надпис 2024, а на другата надписа е 1994 и малко лого TIEMPO отгоре над тях.


TIEMPO X е първият модел на NIKE произведен от FlyTouch Plus – най-новата технология в материите на бранда. Тя е патентован синтетичен кожен материал, който е мек, лек и здрав и допринася играчите да чувстват допълнителен контрол над топката.

TIEMPO LEGEND X е най-лекият модел TIEMPO до момента и задържа 55% по-малко вода от предшествениците си.




„Най-важното за мен е комфортът. Ако се чувствам удобно в бутонката, тогава играя на най-високо ниво.“ – казва Джамал Мусиала.



TIEMPO X ще е носен от играчи като Джамал Мусиала, Перниле Хардер, Лий Уилямсън, Френки де Йонг и други.



NIKE TIEMPO може да откриете в магазини SPORT DEPOT, магазин ABSOLUTE TEAMSPORT SOFIA, ABSOLUTE TEAMSPORT PLOVDIV, онлайн, както и в мобилното приложение на SPORT DEPOT.