Стотици станаха част от „Фен среща със звездите на Локомотив“

SPORT DEPOT в Retail Park-Пловдив беше домакин на звездното събитие

В истински празник за малки и големи се превърна събитието „Фен среща със звездите на ПФК Локомотив“, което се проведе на 7 декември в SPORT DEPOT в Retail Park-Пловдив.

Стотици привърженици дойдоха лично да си вземат автограф и да се снимат с Александър Томаш, Константин Мирчев, Тодор Кючуков, Бирсент Карагарен, Мартин Паскалев и Джовани. Най-активни бяха най-малките фенове на Локо Пловдив, които се надпреварваха да събират картички с подписи от своите любимци и да се снимат с тях. Силни емоции, много усмивки и истинска любов към спорта и отбора владееха събитието до самия му край, а футболните фенове отнесоха със себе си радостното очакване за нова силна година за черно-белите.

Мартин Митов, мениджър „Отборни спортове“ в SPORT DEPOT и треньорът на черно-белите Александър Томаш приветстваха присъстващите на събитието и им благодариха за огромния интерес и подкрепа.

„За нас е изключително удоволствие да си партнираме с един от най-успешните отбори в Първа професионална футболна лига. Спортът е наша страст и наша кауза, ето защо компанията ни ще продължи с мисията си да подкрепя спортните клубове в страната. Желаем успех на с ПФК Локомотив Пловдив и през новата 2023 година“, каза Мартин Митов, мениджър „Отборни спортове“ в SPORT DEPOT.

„За мен е огромна чест да бъда тук сред вас и да мога да усетя емоцията ви. Това, което правите вие – феновете, любовта на тези малки деца и цялата ви отдаденост внасят една сила, една магия, която се усеща от футболистите и в съблекалнята, и на стадиона. Затова ние ще продължим да даваме всичко от себе си и ще се опитаме дори да надскочим възможностите си, защото вие го заслужавате“, каза Александър Томаш, старши треньор на ПФК Локомотив Пловдив.

SPORT DEPOT кани всички фенове на ПФК Локомотив в магазина на SPORT DEPOT в Retail Park-Пловдив, където могат да разгледат артикулите на елитния бранд Nike и да си закупят официалната екипировка на отбора

Фен екипировката на клуба се предлага и онлайн на www.sportdepot.bg.