5 непреходни неща, които да си купите по време на разпродажба

 

Признавам си, че след като видях какви големи намаления има в SPORT DEPOT, нямаше как да не ви споделя за няколко продукта на наистина добра цена в момента. Но преди да се впуснете в задълбочено сърфиране в сайта им, търсейки най-подходящите неща за самите вас, ще ви дам няколко съвета, които ще са ви от полза при пазаруване в период на разпродажба.

Най-важното е да бъдете подготвени. Направете предварителен анализ на гардероба си, който ще ви покаже от кой тип дрехи имате в повече и от какво реално се нуждаете.

Обърнете внимание на качеството, а не на количеството. Няма никакъв смисъл да трупате непотребни дрехи, само защото са на добра цена. Накрая ще се окаже, че вместо тези парцалки е можело да се сдобиете с нещо доста по-качествено. Затова подберете стоки на популярни с качеството си марки. Това ще ви гарантира запазване на добрия им външен вид за дълго време.

Наблегнете на класическия дизайн и цветове. Изберете покупки, които са must have и лесно биха могли да се комбинират с останалите неща от гардероба ви. Точно такива са и продуктите, които съм селектирала за вас. Те са подходящи както за залата, така и за свободното време, освен това са с класически кройки в непреходното черно и бяло.
До края на лятото има още доста време и къси шорти от мека и еластична материя на добра цена със сигурност ще ви влязат в употреба. Бихте могли да ги комбинирате с удобни бели маратонки, кецове и тениска, а в по-хладните вечери идеално се съчетават с яке от деним.

Класическият черен клин с втален силует елегантно се вписва във всеки аутфит. Той перфектно се комбинира с риза и обувки на високи токчета, както и с oversize суитшърт и маратонки.

Дали има нещо по-хубаво и универсално от мека, бяла тениска? Категорично не! На пръв поглед изглежда прекалено семпла, но точно в това е нейния чар – тя е дрехата, която най-добре олицетворява тренда less is more. Освен очевидните комбинации с деним, бихте могли да я носите под рокля или гащеризон с презрамки, стига температурите да го позволяват.

Ако все още използвате суитчъра само в залата, тази есен е крайно време да поправите тази грешка и да се снабдите с един брой от намаленията още сега. Заложете на плътен вариант Nike с качулка, който можете да носите самостоятелно или в комбинация с кожено или дънково яке.

Убедена съм, че тези, както и още много находки от разпродажбата в SPORT DEPOT, ще намерят място в гардероба на всяка една от вас!



Източник: woman.bg