adidas представя Adizero Boston 10: бягаш всеки ден като на състезание

Милица Мирчева представя adidas Adizero Boston 10 за SPORT DEPOT

Само няколко километра и забравяш всичко. Остава само бягането. Това е усещането, което ти дават Adizero Boston 10 – най-новият модел обувки от adidas, създадени за бягане на дълги разстояния. Перфектният модел за хора, които преследват нови рекорди – точно като Милица Мирчева, която държи националния рекорд в полумаратона за жени.

Представи си, че всяко твое бягане е с чувството за състезание. Новите Adizero Boston 10 са перфектната компания в преследването на твоето най-добро време, за което всяка тренировка е от значение. Именно тази философия поддържа и бегачът на дълги разстояния Милица Мирчева, която първа тества обувките по време на тренировката си преди тазгодишния Софийски маратон.

„След всяка тренировка анализирам поведението и резултатите си, давам оценка на възможностите си. Това е моят начин да научавам всеки ден нещо ново за себе си. Защото не е важно колко тренираш, а колко умно тренираш. adidas Adizero Boston 10 са обувки, които ми помагат да бъда ефективна – дават ми комфорт и издръжливост, с които идват и по-добрите резултати. За да правиш нещо качествено, независимо дали в спорта или в живота, трябва да бъдеш гъвкав, спокоен и постоянен. Само тогава можеш да станеш по-бърз“, казва тя.

Новите Adizero Boston 10 са подходящи при тренировки за издръжливост и състезания, като разчитат на последните технологии в дизайна:

 ENERGYRODS 

Анатомично проектирана технология – бързината при бягане е гарантирана с леките, но твърди елементи в подметката ENERGYRODS

LIGHTSTRIKE PRO x EVA MIDSOLE  

Суперлеката пяна LIGHTSTRIKE PRO доставя максимално омекотяване, а пяната LIGHTSTRIKE EVA осигурява издръжливост и енергия

CONTINENTAL™ 

Каучуковата подметка Continental™ е решението за най-добро сцепление

Предимството на Adizero Boston e, че осигуряват комфорт през цялото време при бягане на дълги разстояния и маратони. Междинната подметка е обновена с пяната Lightstrike Pro, която е по-лека и поема удара с настилката. Технологията осигурява омекотяване, с което комфортът е гарантиран и нищо не може да ти попречи да се концентрираш върху бягането си. Kаучуковата подметка в предната част на крака – Continental™, предоставя несравнимо сцепление. А с леките, но твърди елементи ENERGYRODS се изстрелваш към новите лични рекорди.

За изработката на горната част на Adizero Boston 10 е използван материал Primegreen. Създаден от рециклирани материали, Primegreen помага не само за високите спортни резултати, но и за зеления отпечатък на бегачите. Primegreen е част от обещанието на adidas за устойчиво производство, което включва елиминиране употребата на първичен полиестер до 2024 година. Adizero Boston 10 са обувки, за които не е използван първичен полиестер, и са ползвани 50% рециклирани материали.

Обувките ще намерите в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg