ADIDAS RUNNING STUDIO: ела и анализирай бягането си

ADIDAS RUNNING STUDIO СЕ ЗАВРЪЩА

Ексклузивният проект на adidas и SPORT DEPOT -  ADIDAS RUNNING STUDIO, предлага цялостно изживяване за бегачите, които искат да постигнат най-добрата версия на себе си. 

Студиото е специално обособена зона в избрани магазини SPORT DEPOT в определени периоди, където всеки може да тества своите умения на бягаща пътека.  Спортните умения на любителя на бягането ще бъдат прецизно анализирани със специален софтуер и с помощта на експерта от екипа на adidas Калин Стоянов.

ADIDAS RUNNING STUDIO стартира едновременно с лансирането на новите обувки за бягане ULTRABOOST 22, които ентусиастите могат да тестват, докато показват уменията си в бягането. Дамите бегачи ще имат възможност да изпробват новите обувки, създадени специално от жени за жени и съобразени с анатомията на женските стъпала. Всяка от участничките на зоната ще получи специален подарък от adidas - лимитирана серия скрънчи - за повече стил в моментите, когато се отдава на бягането.

На 12 и 26 март гост в студиото ще бъде рекордьорката в бягането на дълги разстояния и участник в Олимпийските игри в Рио 2016 Милица Мирчева. Тя може да даде на участниците в студиото професионален съвет относно физическата им подготовка в спорта, който обичат.