Back to Nature: Run+Fun

Любители на спорта отбелязват Международния ден на предизвикателството с планинско бягане в Панчарево

По случай Международния ден на предизвикателството RUN+, SPORT DEPOT и НЛП-България организират планинско бягане край езерото Панчарево. То ще се състои на 30 май, неделя и ще стартира в 9:00 ч. от бента на Панчарево.

За инициативата 

Целта на събитието е да предизвика ума, тялото и ентусиазма на участниците и да им предложи едно по-различно изпитание сред природата. Маршрутът е с дължина от 7 км с различна денивелация. Всеки желаещ ще може да изпробва възможностите си по трасето, включващо участък с асфалт и планински пътеки.

Организаторите са подготвили интересни подаръци и изненади за всички, които се включат в бягането. Първите сто участника ще получат специален подарък от adidas, а за всички присъстващи ентусиасти са предвидени практични демонстрации, полезни съвети и много изненади от партньорите на събитието. Любителите на спорта ще получат специален код за намаление от SPORT DEPOT – RUN20 за 20% отстъпка при онлайн покупка на екипировка за бягане. По-находчивите участници могат да изполват възможността и да се превърнат в най-добре екипираните участници в Back to Nature: Run+Fun.

Партньори на събитието са adidas, Red Bull, Kaufland–България и „Девин“, които осигуряват част от подаръците за участниците в планинското бягане. 

Към участниците

Нашите инструктори препоръчват на всеки желаещ да участва да дойде добре екипиран и да отдели време да загрее преди старта. Напомнят на бегачите, че участват по свое желание и на своя отговорност, затова трябва да следят физическото си състояние и ако почувстват необходимост, да спрат. 

Организаторите отправят апел към участниците да се движат по утвърдения маршрут и да спазват инструкциите, както и да се отнасят отговорно и да пазят природата. 

И бонус препоръка към ентусиастите, които в неделя ще застанат на старта в Панчарево: елате на събитието с усмивка и добро настроение, готови за бягане, награди и забавление.

Повече информация за инициативата можете да намерите във фейсбук страниците на събитието Back to Nature: Run+Fun и на групата RUN+, както и на www.nlpbulgaria.bg, www.bestpractice.bg

Снимките и кадрите във видеото са от бягането край езерото Панчарево през септември 2020 година.