Бъди провокативна, бъди устремена с колекцията за тренировки Provoke от Puma

Обувките Provoke XT и съпътстващата ги колекция за тренировки са създадени за дамите, които не се страхуват да поемат рискове. Те са за онези, които са уверени, готови да провокират себе си с високи цели във фитнес заниманията и са устремени към постигането им.

Силует, който провокира стандартите, характеристики за оптимално представяне и хващаща окото визията – това са отличителните черти на обувките Provoke XT и аргументите на спортния бранд Puma да ги определи като един от най-динамичните свои модели. 

За лице на модела, отличаващ се със смел стил, Puma избира мексиканската певица и актриса Дана Паола. Обувките впечатляват с редица свои елементи. Агресивната междинна подметка е лека и създава комфорт, а TPU елемент при средната част на ходилото и петата предоставя подкрепа при стъпването и като „бижу“ подчертава стила на обувките. Горната част осигурява прилягане и опора на всяка крачка. А с атрактивната визия на модела определено няма да останеш незабелязана.

Provoke XT ми дават увереност и когато ги обуя, се чувствам готова за задачите през деня. Едно от най-важните неща е, че те са много удобни и мога да ги нося навсякъде – от репетициите, през фитнес сесиите до вкъщи. Те ми предоставят необходимото и като характеристики, и като стил, което ги прави чудесна комбинация за мен“, каза изпълнителката.

Моделът се характеризира със:

СТАБИЛНОСТ

TPU елементът при средната част на ходилото осигурява опора и стабилност и подчертава стила.

КОМФОРТ

PROFOAM междинната подметка е лека и създава омекотяване, което ще оцениш в сесиите.

СЦЕПЛЕНИЕ

Подметката от издръжлив материал създава нужното сцепление за стабилност при тренировките.

Можеш да комбинираш модела с клин, спортен сутиен и сиутшърт, създадени с необходимите технологии и дизайн за тренировки. 

Дамската колекция за тренировки на Puma