Дамски битки в спортното онлайн риалити Maximal Revenge 3

Онлайн спортното риалити Maximal Revenge навлезе в своята решителна фаза. В епизод 5 от състезанието стана ясно крайното класиране от първата игра, в която залогът бе определяне на преките битки между двойките. А дамите от отборите се изправиха в първи сблъсък.

В стартовото предизвикателство, което наблюдавахме в предишните епизоди, участниците дадоха всичко от себе си, играха на ръба, за да покажат възможностите си и да вдъхновят младите хора за спорт. И като във всяка игра имаше и победители, и победени, а тя постави и въпроса за отказа и силата да се бориш докрай. Ето и крайното класиране:

1. Веско и Роберта 
2. Ваня и Жени 
3. Вайс и Сюзън 
4. Милен и Джералдин 
5. Силвия и Краси 
6. Данчо и Даяна 
7. Станислав и Габриела 
8. Явор и Вики

Явор и Вики останаха последни, след като сами се отказаха от играта в 16-ата минута. Съжаляват и определят това като грешка, защото е трябвало да покажат, че човек просто не бива да се отказва. Това е примерът, който с играта си дадоха Станислав и Габриела – с невероятно себераздаване те успяха да завършат в първия етап на състезанието макар и с време от 28.38 мин.

Крайното класиране от стартовата игра определи сблъсъците между двойките и състезанието навлезе в същинската си фаза. 

Веско и Роберта се изправят срещу Явор и Вики. 
Ваня и Жени влизат в сблъсък със Станислав и Габриела. 
Вайс и Сюзън се надпреварват с Данчо и Даяна. 
Милен и Джералдин пък играта изправя срещу Силвия и Краси.

Първи в битка влязоха жените. Maximal Revenge ги вкара в игра за една точка със спринт, местене на варели чрез стъпване върху тях, хвърляне на вериги и местене на гуми, като във всяко едно от предизвикателствата е необходима стратегия и хитрост.

На старта на играта една срещу друга се състезаваха Вики и Роберта. Победител от играта излезе Вики, която спечели точката, като не загуби темпото и последователно и бързо се справи с изпитанията.

Във втората битка Жени и Габи демонстрираха оспорвана игра и до последно се движеха една до друга в предизвикателствата, но краен победител е Жени.

В третия сблъсък Сюзън и Даяна също показаха на какво са способни, видяхме и обрат, при който Даяна успя да изпревари опонентката си и да вземе точката.

В четвъртата силна битка Джери и Силвия показаха равностойна игра, но последната „се омота“ във веригата. Джери успя да се справи по-бързо и със спечелената преднина да грабне и точката от играта.

Как ще се представят мъжете в своите битки гледайте в следващия епизод на Maximal Revenge 3 в понеделник, 14 юни от 20.00 часа в YouTube канала на състезанието.