Екипирай се за следващата зима и спести до -50%

Освен със зареждащи зимни събития, сезонът ще бъде запомнен и с невероятните си намаления. И за да оставим у теб още по-положителен заряд, добавяме още супер предложения на любимите ти аутдор марки с до -50% НАМАЛЕНИЕ.

Тази зима определено ще бъде запомнена с името на Алберт Попов и събитието „Световна Купа по Ски в Банско“ - #WorldCupBansko. Попов ще остане в историята на българските ски и въобще в историята на българския спорт с класирането си в първите 10 от стартовете. След постижението на Петър Попангелов от 1988 г., това е първото класиране за България от 33 години насам.

В България има изключителни условия за развитие на зимни спортове и е сигурно, че това постижение на Алберт няма да остане единственото в кариерата му на скиор-алпиец.

Съчетаването на еуфорията от зимните спортове с магията на роден Пирин оставя у всички радостното чувство, че в България се случват и много хубави неща. #WorldCupBansko показа пред света, че освен качество и добра организация, страната ни може да предложи много зареждащи емоции и спомени. Постиженията на Алберт и добрите отзиви за събитието от Световната Федерация по Ски са примери за младото поколение от български спортисти.

И макар зимата да е към своя край, времето все още напомня за себе си и изпраща вълните от снеговалежи, които всеки скиор и бордист така обожава. Добрите новини за вас не спират дотук.

Освен с прекрасни новини от България, тази зима ще бъде запомнена и с невероятните си намаления. И за да оставим у вас още по-положителен заряд, добавяме още супер предложения с до -50% отстъпка.

Зимни обувки, туристически обувки и ботуши до - 50%

Зимно облекло до - 50%

Зимна спортна екипировка до - 50%

Екипировката е неизменна част от приключенията - не пропускайте възможността да се оборудвате за следващата зима. И все пак не забравяйте, че най-добрият чифт туристически обувки пасва перфектно на летните преходи в планината. А всеки, които е стигал до някой от българските планински върхове, знае колко променливо е времето там и че хубавото туристическо яке никога не е излишно.

Затова се възползвайте от ексклузивните оферти на SPORT DEPOT и покорявайте своите върхове, оборудвани с качествена екипировка и завладяващо добро настроение!