Ела в adidas Running Studio в София и Пловдив, тествай новите SolarGlide 5

Новите adidas SolarGlide 5 са технологични обувки за бягане, като при разработването им adidas поставя акцент върху дамския модел. От бранда споделят, че моделът продължава дългогодишната кауза на марката да предоставя най-добрите продукти за жени съобразно техните нужди.

При представянето на обувките спринтьорката. 21-кратната шампионка на страната и участничка в Летните Олимпийски игри в Пекин и Токио - Инна Евтимова, споделя, че обувките отговарят на нейната мантра на успеха.

„За да си истински победител, трябва да имаш своята мантра на успеха. Моята следва пет основни принципа: фокус, енергия, комфорт, смелост, увереност. Всичко това трябва да ми носят и обувките за бягане, а новите SolarGlide 5 правят точно това“, казва тя. Създадени спрямо анатомията на женските стъпала, обувките осигуряват плътно прилягане към краката на жените бегачи, а с това и абсолютен комфорт, казва във видеото Ефтимова.

Eла в специално обособеното adidas Running Studio в магазин SPORT DEPOT Младост, София до 21 април и в SPORT DEPOT Retail Park, Пловдив от 26 април до 10 май, покажи уменията си в бягането и можеш да тестваш новите SolarGlide 5. Представянето ти ще бъде анализирано от специален софтуер с помощта на експерта от екипа на adidas Калин Стоянов. На 16 април и 7 май гост в студиото ще бъде Инна Ефтимова, която ще дава професионални съвети на бегачите.

Обувките SolarGlide 5 са с характеристики, които отличават adidas моделите: горна част с вложени рециклирани материали, чиито дял е поне 50%, междинна подметка с емблематичните капсули Boost и еволюцията при adidas Torsion системата – LEP 2.0

PRIMEBLUE KNIT UPPER

Горната част е от материя, съставена от поне 50% рециклирана Parley пластмаса, събиранa от острови и крайбрежни ивици, за да не попадне в океаните. Останалите 50% от материята са рециклиран полиестер, едно от нововъведенията, с които adidas затвърждава ангажимента си в борбата срещу пластмасовите отпадъци.

ADIDAS LEP 2.0

Запознай се с adidas LEP (линеен енергиен тласък) - еволюцията на легендарната Torsion система. Разположена в подметката, тя подпомага Boost капсулите и комфорта при твоето бягане.

BOOST

Boost капсулите от термопластичен полиуретан в междинната подметка, които са емблематични за adidas, осигуряват омекотяване и възвръщаемост на енергия при всяка крачка за комфортно бягане.

Новите обувки adidas SolarGlide 5 са създадени, за да предоставят комфорт при ежедневните тренировки на бегачите.

При покупка на новите SolarGlide 5 онлайн от sportdepot.bg до 10 май получаваш персонализирани връзки за обувки.

adidas и SPORT DEPOT подготвиха страхотно изживяване за всички бегачи, които искат да са в крак с running иновациите. Ела в adidas Running Studio в магазин SPORT DEPOT Младост, София до 21 април и в SPORT DEPOT Retail Park, Пловдив от 26 април до 10 май и можеш да подложиш на анализ уменията си в бягането и да тестваш новите SolarGlide 5. Не пропускай възможността на 16 април в София и на 7 май в Пловдив да се консултираш с Инна Ефтимова, която ще е специален гост в студиото.