Иновативни къмпинг джаджи: направи почивката по-приятна и забавна

Преди лятото да си отиде и с надежда за слънчеви дни през дългия уикенд на прага на есента SPORT DEPOT представи иновативни джаджи за къмпингуване в телевизионния ефир. В предаването на БНТ1 „100% будни“ нашият колега Симеон Панов разказа и показа на зрителите атрактивни и полезни продукти за екипировка и аксесоари и определено впечатли водещите Мария Андонова и Стефан Щерев.

Ако сте любителите на дивото къмпингуване или не искате да носите много багаж, то определено ще ви допадне изборът от селекцията от иновативни стоки на нашия специалист. Те са леки и удобни за пренасяне, лесно се сглобяват и разглобяват. И въпреки че силната любов към красивите диви кътчета, те ще придадат на живота сред природата онази малка, но необходима щипка близост до цивилизацията, която прави почивката по-приятна и забавна.

Но всичко по реда си, затова нека се пренесем на любимото си място и разпънем палатка. Със саморазпъващата се двуместна палатка Galiano 2 на Coleman няма да губите никакво време и след секунди вече може да се настанявате. Палатката е от водоустойчива, дишаща материя за да сте предпазени от капризите на времето, а в допълнение и подът е пришит, за да не ви безпокоят насекоми.

Но извън палатката винаги можете да станете обект на нападение от комари. 

Атрактивна джаджа, която определено ще ви е от полза, е електрическият трепач за тези кръвосмучещи насекоми от Outwell

И понеже прилича на хилка за бадминтон или тенис ракета, децата също се забавляват с него. И по волята на играта пазят родителите си от досадни комари, докато те се наслаждават на вечерята или питието си.

Разбира се, къмпинг оборудването. Маса, столове и шкаф и запаси – вечерята е сервирана. А добре е, ако са леки и компактни, за да ги пренасяме лесно и не на последно място комфортни. Ето и изборът ни, отговарящ на всички тези условия и представен в ефира: маса Adventure S и стол Searcher от Robens, както и шкаф Barmouth Bedside от Outwell.

И след вечеря време за танци край палатката и с фенер, който комбинира музика и светлина. 

Водоустойчивият 360 Sound Light Lantern е с три режима на работа – максимален, среден и икономичен, като съответно осветеността е 400, 175 и 80 лумена, а времето на работа – 7, 16 и 40 часа. 

Музиката от вградената Bluetooth колонка пък може да ви съпътства и да поддържа настроението ви в продължение на 20 часа.

Атрактивните и едновременно с това полезни джаджи могат да направят къмпингуването по-леко и приятно, а също и забавно. В това се убедиха водещите и зрителите на предаването „100% будни“, а надяваме се и вие. И ако последните летни и първите есенни дни ви изкушават за къмпингуване, стискайте палци за хубаво време, поддайте се на изкушението, не се колебайте.

А ако имате нужда от иновативни и практични решения за почивката, екипирайте се при нас.

 

Очакваме ви в магазини SPORT DEPOT и онлайн!