Кои са финалистите в Maximal Revenge 3?

Решаващи секунди, оценки и вот предложи на зрителите епизод 13 на спортното онлайн риалити Maximal Revenge 3. На крачка от финала бяха определени и последните две двойки участници в него.

След като отборите на Веско и Роберта и Милен и Джери си спечелиха правото да участват в последния етап от състезанието, четири двойки се впуснаха в играта "Речна битка“, за да го заслужат. Любителите на предаването проследиха играта, в която се изискваха бързина, ловкост, сила, в епизод 12, а крайното класиране от нея определи кой от четирите отбора участници продължава напред.

И третият финалист в Maximal Revenge 3 e тимът на Явор и Вики. След триумф със завидното време от 1.58 минути, те заявиха лаконично „Победихме и се класирахме“ и напомниха, че това не е краят на състезанието. 

На второ място и на крачка от финалната битка останаха Габи и Станислав. Те честитиха на победителите, с които ги разделиха 12 секунди, и признаха, че макар и малка, разликата не е пренебрежима. Третата позиция бе за Сюзън и Вайс с време 3.01 минути, а Данчо и Даяна заеха четвъртото място с време над 5 минути.

В епизод 13 бе избрана и четвъртата двойка, която се класира за финала. Точно така избрана, защото тя бе определена от Съвета на Maximal след задълбочен анализ от страна на членовете му – първите отпаднали участници в състезанието. Ваня и Жени Джаферович, както и Краси и Силвия коментираха представянето на участниците в последната и предходни игри и взеха единодушно решение кой отбор да продължи.

„Много борба, равностойна според мен, добри тактики от страна на всички“, каза Жени за „Мостът на Maximal“, като напомни, че Данчо и Даяна и Сюзън и Вайс определено не са се справили добре с времето, както личи и в крайното класиране. При избора на двойка за финала, тя заложи на Габи и Станислав, като изтъкна, че двамата са се доказали не само в последната игра като отбор, а според нея ще се справят добре и на финала.

„Наблюдавахме играта от самото начало“, започна коментара си Ваня и допълни: „Станислав и Габи биха и нас двамата и имат нашето уважение“. По думите му Данчо и Даяна „вкарват цвят“ в предаването. „Те са толкова цветни и готини и също заслужават да са на финал с това, то не е само „бързи, смели, сръчни“, има социални елементи в играта и това също трябва да вземем предвид“, отчете той. 

Според Ваня Сюзън и Вайс са показали, че са много силни в някои игри. „Но тук се губи тази нишка – това не е само състезание на мускули, а е важно как ще подходиш, как комуникираш с други хора, как изглеждаш отстрани. Те там не се справиха, специално Вайс, и аз не бих посочил тях по тази причина“, мотивира се Ваня.

Той сподели мнението на съпругата си, че Станислав и Габи трябва да продължат напред, като сред аргументите му бе не само това, че в последната игра двамата „бяха на ръба да станат първи“, а и защото според него на финала имат шанс да се изправят срещу всички други и да спечелят.

Краси се съгласи със заключенията на Жени и Ваня и заради представянето на Станислав и Габи в последната игра, и заради преживяното в предходно предизвикателство, в което Станислав не се отказа, а продължи въпреки всичко. Краси определи това като страхотен пример за зрителите на предаването, „да знаят, че не бива да се отказваш каквото и да се случва“. Той призна, че това поведение го е грабнало много.

Силвия също даде своя вот за Габи и Станислав. „Габи е интересен, силен участник и нямаше късмет в няколко предавания да продължи и да покаже какво може – замина си още пред входа на „Фермата“ и смятам, че тук има шанс за реванш и може да усети какво е да си на финал. Заслужила го е“, каза Силвия. 

Така с единодушния вот на Съвета на Maximal за финала на състезанието и с шанс да се бори за победата в риалити формата е отборът на Станислав и Габи.

Двамата изразиха радостта си от това, че продължават напред. „За мен е важно, че сме спечелили хората, това е победата. Това е посланието от нас – докоснали сме тези хора и те ни дадоха възможност да се изправим на финала срещу много силни двойки“, каза Станислав. 

Двойката благодари за оценката и доверието на Съвета. „Радваме се, че оставаме и ще се наследим на последната игра, защото сме родени със спортни сърца и да се бориш до край – какво по-хубаво от това“, каза от своя страна Габи.

Сюзън и Вайс и Данчо и Даяна си тръгнаха с аплодисменти от състезанието, за да се присъединят към Съвета на Maximal. Признаха, че на финала останат най-подготвените и се радват, че ще имат възможността да видят развръзката и да подкрепят фаворитите си.