Колекцията adidas Studio Lounge: небрежен стил, изчистени силуети, подбрани материи

Влез в ритъма на забързаното ежедневие с облекла от тази серия на adidas за града

Покажи небрежен градски стил, движи се смело и в комфорт през целия ден с облекла и обувки от колекцията adidas Studio Lounge. Тя е за хората, които знаят как да влязат в крак със забързаното ежедневие, и за онези, които умеят да се насладят на всяка свободна минута. Заяви себе си, без да правиш компромис с удобството.

Колекцията adidas Studio Lounge включва облекла от подбрани материи с изчистени силуети. Мъжката и дамска линия разчита на лежерни визии, но със съвременни нотки в различните детайли. При създаването на тъканите са използвани суровини, демонстриращи стъпки към изпълнението на екоангажиментите на бранда – памук, произведен по стандартите за устойчиво отглеждане, и рециклиран полиестер.

За дрехите от колекцията Studio Lounge аdidas се спира на неутрални и пастелни цветове и дискретни лога, за да се впишат перфектно в гардероба ти и да ти позволят различни комбинации.

В колекцията ще откриеш и мъжки и дамски обувки X9000L4, които са технологични, подходящи и за спорт, и за да те радват с комфорт във всеки момент от деня. Визията им е смела, а комбинацията от цветове я подчертава, за да добави атрактивни нотки към твоя ежедневен сет.

Търси новата колекция на adidas Studio Lounge в магазини SPORT DEPOT и на sportdepot.bg.