Колекцията adidas x Karlie Kloss: бъди активна и стилна

Колекцията adidas x Karlie Kloss е за жените, които са уверени във всяка крачка при постигане на целите си – и в тренировките, и в ангажиментите в ежедневието си. И държат на стила и комфорта, когато се отправят към тях.

Германският бранд adidas и супермоделът и предприемач Карли Клос за пореден път създават дамска колекция, която да удовлетвори тези дами. Тя включва технологични обувки и удобни облекла, част от които да те придружат в тренировката, а други да те накарат да излезеш от дома и да се насладиш на пролетта в града. 

За тренировките adidas и Карли Клос предлагат потници със скъсен дизайн и клинове. Дрехите са съобразени с комфорта, а материите освен че са меки и еластични, са създадени от рециклирани материали.

Обувките X9000 комбинират технологиите Boost и Bounce в междинната подметка, за да подходящи в оптимална степен за твоята тренировка. Горната част комбинира текстил, синтетика и мрежеста материя, а комфортът се допълва от меката подплата и подсиления материал при пръстите. Релефната гумена подметка осигурява необходимото сцепление в тренировките и не само при тях.

Колекцията се допълва от пролетни облекла, които лесно да се адаптират към визията ти, когато поемеш от и към залата или ги избереш за деня. Те допринасят за осъществяване на идеята, която adidas и Карли Клос залагат като цел във всяка своя колекция – да те накарат да прекараш повече време, отдавайки се на спорт или да излезеш от дома, за да се разходиш, да избистриш ума, да се откъснеш за кратко от ежедневната рутина.

Дизайнът е комфортен, а цветовете на продуктите са меки, пастелни и подходящо съчетани, за да удовлетворят вкуса на активните дами, които биха ги избрали. Колекцията adidas x Karlie Kloss доказва, че комфортът и стилът могат да вървят ръка за ръка независимо дали в тренировките, или в друг момент от деня.