Колекцията Project Rock: ново зареждане

Актьорът и бивш кечист Дуейн Джонсън – Скалата и олимпийската и световна шампионка в ските Линдзи Вон показват топ форма, облечени в новите попълнения Project Rock.

Дамската и мъжката линия са част от колекцията, която е плод на съвместно сътрудничество между Скалата и американския спортен бранд Under Armour.

Project Rock включва функционално облекло и обувки, предназначени за тренировки, а настоящата колекция е с мотото „Силата е състояние на духа“. 

В видео кадрите Скалата и Линдзи Вон представят своята екипировка, вдъхновена от рока и любовта на актьора към музиката, на фона на парчето Get Up On My Level, чийто съавтор е съпругата на Дуейн Джонсън – Лорън Хашиян.

Скалата е облечен в потник и къси панталони, издържани в оранжево и черно и с обувки в нова палитра – бяло и оранжево, а Линдзи Вон тренира усилено в дрехи изцяло в черно.

За хората които не пестят енергия и сили в тренировките, Project Rock предлага облекло от различни материи в зависимост от изискванията и нуждите - бързосъхнещи, такива, които подпомагат отвеждането на влагата от тялото за по-бързо изпаряване, за да се чувстват удобно, докато спортуват, други технологии и дизайн според предназначението. 

В селекцията от колекцията Project Pock в SPORT DEPOT можеш да откриеш мъжки и дамски потници и тениски, къси панталони, суитшърти, ветровки, дамски клинове.

Разбира се, и дамският, и мъжкият сет могат да се допълнят от чифт обувки Project Rock 3


Те се отличават с UA HOVR™ пяната, която осигурява омекотяване, абсорбиране на ударите при контакта на крака с настилката и възвръщане на енергията. Технологията UA TriBase™ в подметката използва три контактни точки, за да имаш стабилност, без да се нарушава гъвкавостта. Леката текстилна горна част осигурява проветривост, така че да имате комфортен климат в обувката, независимо колко усилено тренираш.

Можеш да намериш утвърдени модели и нови попълнения от колекцията Project Rock в различни цветови комбинации в магазини SPORT DEPOT и онлайн на www.sportdepot.bg. Подбери спортен сет по свой вкус. Тренирай, бъди упорит, „силата е състояние на духа“.