Мъжки обувки от линията Nike Metcon: за фитнес предизвикателства

Тренировката във фитнеса е любим момент от деня за мнозина, а разнообразието на сесиите затруднява избора на подходящи обувки? Защо не мъжките Metcon 7 и Zoom Metcon Turbo 2? Моделите от популярната серия фитнес обувки Metcon, които са част от новата колекция на Nike, те очакват в магазини SPORT DEPOT и на sportdepot.bg.

Първият модел от линията Metcon дебютира през 2015 година. Оттогава дизайнерският екип на бранда прави редица промени по обувките, за да се утвърдят като популярен модел за кондиционни тренировки във фитнеса. Акцент за бранда при Metcon моделите е поддръжката на краката и стабилността при упражненията. За да направи Metcon още по-функционални, Nike прави важни промени в седмата версия.

Nike добави в Metcon 7 своята утвърдена пяна React – лека, омекотяваща и с пружиниращ ефект. Горната част е от лека мрежеста материя, за да поддържа краката в комфорт, без да прави компромис със структурата. Flywire влакната подобряват здравината и създават необходимата опора и поддържка на краката. Подметката с широка пета е предназначена да създава стабилност и сцепление.

Nike Zoom Metcon Turbo 2 комбинира технологии и дизайнерски решения за лекота, мекота, отскокливост и стабилност, за да дадеш максимума от себе си в тренировките. От Zoom Air технологията и пяната React, чийто акцент е да допринесат за бързината, през комфортната горна част от мрежеста материя и широката пета, до детайла, обрамчващ стъпалото, всеки елемент е проектиран да оптимизира теглото и да се подчини на функционалността.

Nike не спира да развива своите продукти, за да отговорят те в максимална степен на нуждите на спортуващите – любители и професионалисти. От десетилетия брандът вижда като своя мисия да прави всичко възможно за развиването на човешкия потенциал чрез иновативни, качествени и устойчиви продукти. Марката вярва в силата на спорта да движи света напред и се осмелява да оформя бъдещето му.