Мaximal Revenge 3: Скрити участници влязоха в играта, започнаха битки за оцеляване

В първите два епизода на спортното онлайн риалити Maximal Revenge 3 „Реванш за българската роза“ станаха ясни двойките, сформирани от двама участници, които ще мерят сили занапред в състезанието. Оформиха се 11 отбора, като двойките, завършили на последните четири места, трябва да се борят за своето оцеляване. Четирите застрашени от отпадане отбора са тези на Димитър Морунов и Лилия Ананиева, Георги Янков и Ваня Запрянова, Ансси и Марти, Красимира Цочева и Станислав Бърканичков. А към тях се присъедини и още една двойка. "Скритите участници" Красимир Джунов и Радослава Тодорова – Рори излязоха наяве в отбор. Краси бе участник и в предходния сезон на предаването, но отпадна рано и дълго чака своя реванш. Той получава шанс, като е избрал на кастинга и своята партньорка сред силната конкуренция.

„Скритите лимонки идват и са готови да мачкат“ 

След като скритата досега двойка бе обявена, тя се включи директно при застрашените и трябва да заслужи възможността да продължи напред. „В този сезон от Maximal задължително ще търся реванша. В предния сезон загубих заради един лимон, въпреки че имах много добра стратегия. После съжалявах много, но сега съм пак тук и ще покажа това, което не показах в предходния сезон“, категоричен бе Красимир.

Той сподели, че е участвал в няколко риалити формата в Испания и е достигнал до финал, който определя като доста тежък: заредили се последователно скачане с парашут от 3000 метра, гребане с кану на дистанция от 2.5 км, катерене на височина колкото 10-етажна сграда, пресичане на остров с бягане, гребане на дистанция 1.5 км, плуване в океана на 500 м и гмуркане на дълбочина 5 м. В състезанието Красимир вървял уверено към първото място в този финал, но спрял, за да бъдат сменени батериите на камерата, която носел, и това го оставило на третото място в надпреварата.

Рори призна, че изпитва притеснение от това, че съперниците на двойката са с опит в подобни формати. „Но съм сигурна, че хората без опит също могат да се справят добре. Може би моят адреналин ще е малко по-висок, напрежението ще е малко по-голямо. Развълнувана съм, мотивирана и нямам търпение да видя какво ще стане“, казва дебютантката в риалити състезанията.

Първа игра за оцеляване

Според регламента, обявен от водещия Димитър Господинов - Гуспа петте оформили се двойки трябва да изиграят две игри. В първата залогът е оцеляването на две от двойките, а във втората преминаването напред в надпреварата на още един отбор. Така от двете игри трябва да отпаднат две двойки, които обаче не напускат състезанието, а им се отрежда нова роля – да формират Съвета на Maximal.

Първата игра за оцеляване е многокомпонентна и изисква участниците да се състезават и индивидуално, и отборно. Сумарното време за успешно преминаване през различните етапи от играта определя кои са най-добрите две двойки сред петте. Първи в битката влязоха отборите на Красимира и Бърканичков и Ансси и Марти. Краси бе по-добра в навиването на въже, докато Бълканичков  я придържаше, и логично завърши преди Аннси, придържана от своя съотборник Марти. След това Краси и Бърканичков въпреки обратите показаха добър синхрон и с помощта на две тръби пренесоха топче за тенис на маса през игралното поле. Марти успя да навакса в следващия етап и двамата с Бърканичков едновременно финишираха при преминаването на терена върху варели.

Двете двойки спечелиха и отнесоха до отредените за това места торбички с пъзели, които в следващия етап на играта трябва да подредят. По-бързо с подреждането на пъзела, който бе картата на България, се справиха Красимира и Бърканичков, а Ансси и Марти завършиха след тях и с помощта на жокер. Кои двойки в крайна сметка ще се спасят след тази игра? Предстои да разберем. Гледайте епизодите на Maximal Revenge 3 „Реванш за българската роза“ в специално създадената ни страница и в YouTube канала на Maximal Revenge – първото българско спортно онлайн риалити.