Мaximal Revenge: тежки битки оформиха отборите на старта

Третият сезон на първото българско спортно онлайн риалити MAXIMAL REVENGE "Реванш за българската роза" отново събира любимци на публиката от тв формати, които имат силна воля, спортен хъс и доказани способности и ги хвърля в състезание с различни предизвикателства, за да покажат максимума от себе си. SPORT DEPOT е генерален партньор и освен подкрепа на формата, предоставя и екипировка на участниците.

„24-ма българи, доказали се в най-гледаните риалити формати, влизат в битка, водени от своя обединител, влизат, за да разкажат своята история, влизат, за да се забавляват, влизат, за да вдъхновяват“, казва водещият и организатор на риалити формата Димитър Господинов – Гуспа и допълва „Арената на новото приключение се намира в едно от най-красивите кътчета в България, откъдето тръгва пътят на розата – онази българска роза, която с гордост показваме и подаряваме на всеки чужденец, но която е на път да изчезне от нашата земя. Тези смели пораснали деца влизат в битка и реванш за българската роза“.

Започва сезон 3 на MAXIMAL REVNGE.

Всички участници са вдъхновени, амбицирани и готови за зрелищни сблъсъци и предизвикателства, но и решени да покажат достойна игра и да се забавляват.

Преди началото реалитито събра 21 участници, а 22-рият бе представен в началото на дебютния за третия сезон епизод. А той е с интересна история. Лилия Ананиева печели мястото си на кастинг, в който грабва и жури, и конкуренти със способности и спортни умения. Но скрива от съпруга си Юлиан, който също е участник в предаването, че ще кандидатства за влизане в риалити формата. При канстинга той остава неутрален и не дава вота си за нея, за да не повлияе на резултатите.

„Чувствам се горда от себе си, че успях да стигна дотук, това е първата малка победа, която завоювах, за да съм част от това предаване. Много съм развълнувана, не знам какво ми предстои“, каза на старта Лилия. 

А съпругът ѝ също не скри вълнението си: „Развълнуван съм, че влиза в Maximal Revenge и ще се бие рамо до рамо с нас, радвам се, че ще се докаже и ще покаже на какво е способна“.

В първия епизод на участниците и зрителите бе представена и гост звезда в предаването. Герой от реалността - олимпийската шампионка по карате от Игрите в Токио Ивет Горанова, ще оказва подкрепа на състезателите в моментите, в които имат нужда. „Щастлива съм, че съм част от Maximal Revenge и ще съм сред толкова много герои. Те са истински пример за достоен българин, за това как трябва да се бориш с предизвикателствата и да даваш най-доброто от себе си“, казва Горанова за участниците във формата.

И след като 22-ма герои застанаха на старта, битките започнаха, а първите – при дамите и при мъжете, трябваше да определят кой с кого ще е в отбор. Двойките бяха определени на база класирането в битките при следния принцип: първите в класирането от двете битки стават отбор, вторите – също, и така до единадесетата двойка. „Това, че сте завършили на първо или на последно място не значи, че сте най-добрите или най-лошите, а класирането отразява само силите в конкретната игра. Всеки един от вас е победител, защото е тук в момента, подкрепяйки каузата за любов към спорта и за спасението на българската роза“, коментира Димитър Господинов. Първите битки изискваха от участниците воля и издръжливост. Допълнителна мотивация освен определянето на отборите бе и правилото, че четирите последни според класирането новосформирани двойки ще бъдат застрашени от излизане от играта.

Първи в битка влязоха дамите. Те трябваше да издържат максимално дълго време, „увиснали“ на въже. Битката при мъжете изискваше също както и при дамите беше изометрична и въпрос на сила и издръжливост. Те трябваше да легнат и да държат максимално дълго на ръце варели, а дим допълнително затрудняваше играта им.

И така двете битки оформиха отборите: 

1. Силвия Сергиева и Георги Иванов 
2. Денислава Велкова и Борислав Стефанов 
3. Ваня Илиева - Happy Ванче и Стоян Ценов 
4. Лора Цолова и Юлиян Златев 
5. Елена Василева и Борислав Лазаров 
6. Елизабет Василева и Стратимир Георгиев 
7. Дамяна Матева и Емил Каменов 
8. Ансси и Марти 
9. Лилия Ананиева и Димитър Морунов 
10. Ваня Запрянова и Георги Янков 
11. Красимира Цочева и Светослав Бърканичков