Мотивирайте се за тренировки с Puma

Технологии, удобство и визия се пресичат в сериите обувки и облекло от пролетно-лятната колекция на Puma, за да мотивират и вдъхновят за тренировки. В линиите за мъже и жени световноизвестната марка предлага обувки, създадени за високоинтензивни тренировки и бягане, както и подходящо облекло към тях, което е съобразено с нуждите на спортуващия и неговия комфорт.

Високоинтензивни тренировки, бягане на открито или на закрито…Дами, за обувките ZONE XT няма значение, избирате вие. Те се отличават с пяната Hybrid, комбинираща двете иновативни технологии на Puma – пяната Ignite и зрънцата NRGY за омекотяване и възвръщане на енергията, леката Profoam пяна, допълваща Hybrid съчетанието, отлично прилягане, подкрепа и комфортна текстилна горна част. А за енергичната визия на обувките дизайнерите на Puma са почерпили вдъхновение от целевата зона на пулса.

Обувките могат да се съчетаят с не по-малко впечатляващо и функционално облекло за тренировки – спортен сутиен, клин и суитшърт. А представянето им е поверено на посланика на марката – супермодела Адриана Лима. 

ВИЖТЕ ПРОДУКТИ ОТ КОЛЕКЦИЯТА

За бягане Puma предлага на мъжете модела HYBRID NX Ozone, който също може да се похвали с подходящата технологична комбинация от Hybrid и Profoam, предлагаща вентилация горна част, подкрепа за краката и оптимално прилягане. За популяризирането мъжкта линия за бягане, в която Hybris NX Ozone са акцент, Puma избира посланика на марката - шесткратния световен шампион от Formula 1 Луис Хамилтън. Автомобилният състезател няма нужда от представяне, той е доказан спортист, отдаден на постигането на целите си, за когото красноречиво говорят постиженията му.

В тази мъжка серия за бягане можете да откриете и подходящо облекло – къси панталони и тениска от материя, която отвежда потта от кожата до външната страна на дрехата, за да сте свежи при тренировката. А ветровката Last Lap Graphic освен дизайн, който не ограничава движенията, вентилационен панел и качулка, разполага и с рефлективна графика, която изчезва, когато се намокри, и предлага на бегачите възможност да са по-добре забележими в условия на намалена видимост. А ако дамите са изкушени от впечатляващата визия на ветровката, то има и Puma предлага модел и за тях.

ВИЖТЕ ПРОДУКТИ ОТ КОЛЕКЦИЯТА

И като заговорихме за бягане и технологии, то можете да обърнете поглед и към дамските и мъжки модели на обувките Speed 600. Тяхната междинна подметка е двуслойна и в нея се комбинират Hybrid и Profoam пяната, а комфортът при бягане се допълва от Proplate елементът Дизайнът на обувките освен удобството включва и игра с контрастни цветове и светлоотразителни елементи. 

Обувките обаче не са единствената звезда в колекцията. Мъжката ветровка Runner ID определено има какво да предложи на страстните бегачи. Освен лека и стилна, тя притежава dryCELL технология, която отвежда влагата и поддържа кожата суха, вентилация в зоните, където имате най-голяма нужда, и светлоотразителни елементи.

ВИЖТЕ ПРОДУКТИ ОТ КОЛЕКЦИЯТА

В друга серия за мъже, представена от Люис Хамилтън, акцентът несъмнено пада на мъжките обувки LQD CELL Hydra. Те са създадени за тренировки и, както говори името им, се отличават с LQD CELL технологията на Puma. При нея меките, но здрави шестоъгълни клетки се компресират и действат заедно с възвръщащата енергия пяна, за да предоставят комфорт при тренировките. Висококачествената подметка позволява по-голяма увереност при експлозивни движения, а страничните елементи, извиващи се по обувката, придават стабилност.

Ако искате да допълните визията си, то в тази мъжка серия се нареждат и къси панталони и тениска с  технологии и визия.

ВИЖТЕ ПРОДУКТИ ОТ КОЛЕКЦИЯТА

 

Обувките и облеклото могат да ви осигурят комфорт в спортните занимания и така да се превърнат в още един мотивираш фактор за тренировките. Вдъхновете се с Puma!