Наесен с песен и... Нова раница?

По-малко от месец ни дели от началото на учебната година. Какво за теб е нейният старт? Край на ваканцията и вълнуващото лято, за да се върнеш към рутината, или ново начало, повече знания, забавни моменти с приятели в и извън училище…? А може би и двете. 

Ние в SPORT DEPOT вярваме, че на прага на всяко ново начало трябва да сме добре подготвени, заредени с позитивни очаквания и добро настроение. Звучи като първия учебен ден, нали? 

И като стана дума за подготовка, несъмнено ще се съгласите, че сред топ приоритетите в листата е раницата. Ако имате нужда от нова раница, то вече сте на точното място. В SPORT DEPOT имаме раници за малки и големи, богатство от модели и обеми, колоритни и практични, много и различни.

За да ви улесним в избора, сме направили селекция здрави раници от утвърдени марки сред които Dakine, adidas, Puma, Cerda и други. А ако не сте сигурни дали и каква раница ще ви трябва, ето някои класически модела. 

Американската марка Dakine се гордее със своите раници, предлагащи функционални решения и визия за любителите на реда и комфорта не само сред учебници, тетрадки и пособия, но и в ежедневието. А цветните комбинации и принтове определено няма да ви оставят безразлични.  

adidas и Puma са утвърдени марки, които нямат нужда от представяне. Едно обаче е сигурно, че продуктите, които предлагат, ще са с вас дълго време, предлагайки ви нужния комфорт и възможности да организирате вещите си.

Най-малките винаги очакват с трепет началото на учебната година. А раницата може да бъде още един повод детето ви да тръгне с радост към школото. И като казваме това, имаме предвид раниците на 

Cerda с обичаните от децата герои. Спайдърмен, Батман, Лейди Бъг, Елза и Анна от Замръзналото кралство,… и още много други анимационни любимци предизвикват усмивки от раниците на марката.

А ако искате допълнително да подредите вещите си, винаги можете да заложите на несесер или два. Можете да избирате между най-различни размери и модели, така че да се чувствате комфортно и в чантата ви всичко да изглежда прилежно прибрано.

До началото на учебната година има още много време, така че спокойно да се подготвите. При избора на раница, както сами се убедихте, можете да разчитате на нас, а доброто настроение и позитивната нагласа оставяме на вас, не ги забравяйте!