NIKE MERCURIAL VAPOR XI NJR - Феноменът не може да бъде спрян

„Феномен“ е титла, дадена на Ronaldo от бразилците, с която те засвидетелстват възхищението и респекта си към уменията и таланта на легендата. През годините прозвището е предавано по заслуги на различни играчи, като днес титулуван с призванието е „Чистият феномен“ – Neymar Jr.

Има само един - докато настъпи моментът, в който друг ще се издигне.

Подобно на предшественика си - Ronaldo, "Феноменът“ на 1998 година, Neymar се наслаждава на емоцията и радостта от играта и не се страхува да бъде различен. Играе с дързост и страст. Футболът му е чиста магия.

Новите футболни обувки NIKE MERCURIAL VAPOR XI NJR са вече тук. SPORT DEPOT има удоволствието да добави към своето портфолио звездния модел.

Бутонките са вдъхновени от оригиналния Nike Mercurial, дебютирал преди 20 години с бразилската легенда Ronaldo. "O Fenômeno" споделя „Обувката не може да бъде сравнявана с никоя друга. Mercurial промени играта“. „Участвах в развитието на модела от самото начало. В някакъв момент тази бутонка се превърна в част от крака ми", обяснява още той. "Беше невероятно да бъда в основата на подобен проект, резултатите бяха страхотни - написахме нова глава в историята на футболните обувки".

„Уважението, което изпитваме е взаимно. Ronaldo е един от моите идоли. Той е сред най-великите футболисти в историята. За мен е изключителна чест и удоволствие, че съм играл редом до него за националния отбор на Бразилия“, споделя Neymar Jr.

"Изборът на Neymar за партньор и лице на Mercurial е повече от перфектен. Той притежава умението да владее играта и рязко да сменя нейната посока“, казва Ronaldo. „Щастлив съм, че мога да видя как Neymar оставя своята следа в историята на Mercurial“.

Ronaldo вижда непрекъснат успех в играта на Neymar Jr. "Чувствам връзка с него. Той е сензационен млад мъж, много балансиран, фокусиран, който вече следва велик път. Вярвам, че най-важното нещо, като футболисти, е никога да не губим радостта от играта. Това прави много хора щастливи", казва Ronaldo.

Nike Mercurial VAPOR XI NJR е в сребърен металик, с вълнообразна визия, подобна на тази на дебютния модел от серията. Дизайнът е заимстван от Superfly II, бутонката, която Neymar носи при отбелязването на първия си гол за Бразилия. Специалният материал изолира топлината, като използва естествената циркулация на въздуха в обувката. Интегрираната система в стелката намалява приплъзването на крака. Моделът е предназначен за игра върху терен с трева. Той следва контура на стъпалото, пасва перфектно на всяка извивка. Контролът при всякакви условия, сухи и мокри, е гарантиран. Брандингът е в черно, а детайлите – в електриково зелено. Естествено усещане по време на игра, близост до топката и гарантирани бързи удари – това е Mercurial.


За една футболна обувка е изключително важно да притежава нужните характеристики и отличителна визия. Приемете я като партньор и съюзник в играта. При правилен избор, тя може да бъде козът, който да изиграе решаваща роля в представянето ви. Никога не считайте, че бутонката е просто обувка, която слагате по време на мач. Избраният от вас модел трябва не просто да се слива идеално със стъпалото, а да бъде негово естествено продължение. По време на игра бутонката е част от вас. Вие командвате - тя работи единствено по ваше нареждане. Mercurial има тази сила. Mercurial е изборът на звездните играчи!