НОВАТА КОЛЕКЦИЯ MYT НА REEBOK – ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ПРОМЕНЯТ ПРАВИЛАТА

 

• Колекцията MYT има много лица, но всички те подхождат на тези, които не се страхуват да нарушават правилата и стъпват смело в темпото на своя ритъм
• Ти диктуваш ритъма с новата колекция MYT

В ъндърграунд клубовете или на голямата сцена, новата колекция MYT от Reebok е създадена за всички, които не се страхуват да се откроят и да правят нещата по различен начин. Амбицията на Reebok e да вдъхнови хората да отстояват своята различност и да забравят за вече установените стандарти. Тя е за тези, които ще предизвикат промяната и ще поведат индустрията. За всички, които ще изпъкнат пред тълпата и ще я накарат да запомни имената им.

Заснета в малките часове по лондонските улици, есенно-зимната колекция обединява шест личности, които се открояват с бунтарския си дух, като нарушават правилата и вървят срещу статуквото. Те са най-желаните диджеи и музиканти от европейската ъндърграунд сцена и решават да не правят класическите клубни снимки, а излизат на улицата, където се случват най-интересните творчески колаборации.

Тайла Елейн, DJ на скандалните +1 партита
Амбър Доносо, певица и композиторка, родена в Чили
Chloëdees, радиоводеща NTS
Руби Савидж, DJ от Холандия
DJ Bambounou, техно DJ, Париж
Томи Голд, DJ, роден в Лондон

Ето какво означава за някои от тях да се разграничиш от тълпата:
- Руби Савидж:“Да пускам музика е моето нещо, моето облекло и това определя творческия ми характер, а при него няма правила. В крайна сметка ти си артист и можеш да правиш, каквото си искаш. Важно е сам да поставиш целите си, да имаш чисти намерения и да знаеш защо правиш това, което правиш. Да имаш послание към хората и то да се превърне в твоя мисия, да бъде нещо, в което си най-добър.”

- Амбер Доносо: “Да нарушаваш правилата означава да се разграничиш от останалите. Аз със сигурност използвам стила си, за да изразя своята индивидуалност. Обичам дрехите, обичам спортните облекла, но е важно да ги съчетавам по автентичен за мен начин. Тази философия следвам във всичко, което правя като артист.“

- Chloëdees: “Мисля, че децата в днешно време имат много високи очаквания, тъй като първо в интернет виждат тези, които после сякаш изведнъж стават известни, но реалността е съвсем различна. Хората все още трябва да работят много, за да го постигнат. И затова аз искам да им кажа: Бъдете търпеливи, правилните хора ще ви чуят и ще стигнете там, където искате да бъдете, а защо не и до неочаквани места, за които не сте си мечтали. Търпение в творчеството е ключът.”

Дамска и мъжка, колекцията MYT предлага многообразие от размери. Създадена, за да подчертае индивидуалността, продуктовата серия ще се интегрира лесно в гардероба на всеки. Анцузи, бюстиета, клинове, шорти и тениски със забележителен принт, ярки цветове и нови съвременни силуети, които могат да те заведат към залата, клуба или други любими места.


Новата колекция Reebok MYT можете да откриете в магазини SPORT DEPOT и онлайн тук.