Новата колекция на Jack Wolfskin: за да си у дома сред природата

Германският бранд Jack Wolfskin създава технологични облекла и обувки, с които да се чувстваш комфортно и да имаш настроение за следващото приключение където и да те отведе. За марката е мисия да развива и обновява продуктите, за да насърчава хората да прекарват повече време на открито, да бъдат активни и да опознават нови места и сред природата, и в града.

Облеклата от серията Wolftrail наблягат и на екосъобразността – произведени са от висококачествени, рециклирани материали, които обаче са безкомпромисни в представянето, защото са създадени с мисъл за твоя комфорт и за природата. 

Всъщност Wolftrail е интригуващ проект, които събира в себе си ценности на марката и е част от нейната определено любопитна история, започнала преди 40 години.

Брандът развива и идеята за екотуризъм, за да стимулира хората да се докосват до природата, и сред инициативите, които предприема, е Wolftrial. И ако проектът звучи интересно, то неговата история не само е любопитна, но по интригуващ начин пресича пътищата на вълците в румънските Карпати, един учен, посветил кариерата и живота си на тези хищници, и марката.

Затова Wolftrail е не просто селекция от продукти с атрактивно име, а тъкмо обратното – всеки сезон брандът избира иновативни и интересни продукти със своите най-нови технологии, които да представи с това име.

По-голямата част от серията Wolftrail, които можеш да намериш в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg, а и не само те са изработени от рециклирани материали, които обаче се висококачествени и като ефективност и представяне не отстъпват на класическите конвенционални материи, но и са леки, със съотношение задържане на топлината-тегло, които ще оцениш, не губят ефективността си дори когато са влажни и съхнат бързо, а дрехите с тях предлагат оптимален комфорт.

Облеклата от настоящата селекция Wolftrail са част от новата колекция на Jack Wolfskin. В нея можеш да намериш нови и иновативни, както и познати и изпитани модели за активности на открито и за удобство в ежедневието, които могат да устоят на прищевките на времето. 

Защото в тях брандът влага редица технологии на тъканите и дизайна като различни материи с водоустойчивата и паропропусклива Texаpоre мембрана, ветроустойчивите STORMLOCK тъкани, изолации от пух и тяхната MICROGUARD алтернатива.

Обувките за сезона също могат да се похвалят с Texаpоre мембрана, както и с подметки, които са създадени за оптимално сцепление на различни терени според активността, удобни, от здрави и качествени материали.

Продуктите за туризъм на Jack Wolfskin са създадени да те съпроводят по избрания маршрут – от материи, които пазят от вятър и вода, удобни и можеш да ги подбереш и комбинираш съобразно времето и активността.