Новите Reebok Nano X1 – иновация в обувките за фитнес с безкомпромисно качество

Моделът Ивомила Петкова представя Nano X1 в колаборация със SPORT DEPOT

Тренировката във фитнес залата е ключова за деня на активно спортуващите, затова е важно обувките, които носим, да ни доставят максимален комфорт и стабилност. Това са част от качествата, които търси и моделът Ивомила Петкова, когато избира обувките си за фитнес.

Линията Nano на Reebok е направена за всеки, който обича да тренира усилено. А тази година новите Nano X1 несъмнено представят нестихващата мотивация на Reebok да надскача себе си в създаването на универсални обувки за тренировки с безкомпромисно качество.

Nano X1 дава ново значение на подвижността, благодарение на нови технологични подобрения в модела. 

Предимството на Nano X1 e, че осигуряват първокласен комфорт и пълна стабилност на ходилото през цялото време на тренировката. Това се дължи на подобрения в задната част на подметката. 

Междинната подметка е оформена с EVA пяна за максимална лекота. Тя е подсилена и с Floatride Energy пяна в предната част на обувката, която придава лек ход с допълнено омекотяване при всяка крачка.

За изработката на горната част на обувката е използвана дишаща материя Flexweave, която допринася за по-голяма издръжливост и опора при движение за високи спортни резултати. 

Тази иновация в света на тренировъчните обувки бе представена от модела Ивомила Петкова в колаборация със SPORT DEPOT

Ивомила Петкова е едно от новите лица на българския моден подиум, която се довери на качеството Nano X1 за по-добри резултати в залата.

Можеш да намериш новите Nano X1 в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg.