Ново измерение на контрол във футбола с adidas Predator Edge

За теб футболният терен е пълен с възможности, виж играта от нов ъгъл с adidas Predator Edge

Новите adidas Predator Edge.1 Firm Ground са създадени за абсолютен контрол на терена, за да демонстрираш надмощие над противника. Обувките стъпват на повече от четвърт век опит и продължават да се развиват.

adidas Predator Edge.1 Firm Ground разполагат с иновацията ZONE SKIN: стратегически позиционирани гумирани ребра оптимизират контакта и контрола над топката. Асиметричните връзки на модела пък увеличават зоната за удар на обувките.

Обувките са насочени към стабилност при висока скорост, като разчитат на иновативни технологии и съвършена форма, за да доминират притежателите им на терена. Именно такава е технологията FACET FRAME на подметката, проектирана, за да осигури сцепление и мощно движение, а подсилената предна част цели подобрение при преноса на силата при удар.

Яката на обувките Predator Edge.1 Firm Ground е от материя Primeknit, която е комфортна и позволява прилягане и придържане на крака при глезена.

От самото си създаване дизайнът на adidas Predator е обвързан с най-опасните животни в природата, символизирайки силата и динамиката, които обувката вдъхва на онези, които я носят, за да им даде нужното превъзходство над опонентите.

От 1994 година насам adidas Predator е носен от някои от най-великите играчи, което го превръща в част от културата на футбола. Обувките се превръщат в емблематични благодарение на спортистите, които ги носят Дейвид Бекъм, Зинедин Зидан и Стивън Джерард, а през последните години Пол Погба, Тони Дъган, Марк-Андре тер Стеген, Давид Алаба и Аби Далкемпер.

В магазини SPORT DEPOT и онлайн sportdepot.bg можеш да намериш новите мъжки футболни обувки от серията Predator Edge от различните класове, както и младежки модел от серията.