Обувките за бягане на Under Armour: иновативни и атрактивни

Under Armour не изневерява на себе си и залага в своите обувки нови технологии, изпитани материали и предоставя възможността на спортистите да изберат своя модел. Тази пролет брандът представя своята иновативна междинна подметка UA Flow, която елиминира подметката, а дебютният модел, който я представя, е UA Flow Velociti Wind, предназначен за хора, стремящи се към скорост на по-дълги разстояния.

На тези, които са нови в бягането или пък искат да пробягат още километър-два при следващата тренировка, UA предлага своя HOVR Phantom 2, представен за първи път през есента.

UA Flow Velociti Wind – дебют след години изпитания

Тествани в продължение на години и 11 000 мили, UA Flow Velociti Wind са синоним на последната иновация при обувките за бягане на Under Armour – с оригинален дизайн и система за омекотяване, която елиминира гумената подметка.

В спорт, в който всяка секунда е от значение, екипът на Under Armour цели да създаде лека, но предоставяща поддръжка обувка, която да е партньор на елитните бегачи в техните най-тежки тренировки.  

След три години, 17 етапа изпитания на суровини, 9 етапа на биомеханични изпитания, 15 етапа на изпитване на обувки и тестване в продължение на над 11 000 мили, те представят изцяло новата междинна подметка UA Flow.

UA Flow – система за омекотяване, елиминираща подметката

UA Flow е отзивчива, осигуряваща сцепление и опора пяна, която елиминира гумената подметка, позволявайки на Under Armour да създаде иновативна обувка с оптимално сцепление. UA Flow дебютира в категорията обувки за бягане на бранда с модела UA Flow Velociti Wind.

И ако пяната, която няма нужда от подметка, е авангардно решение, то горната част също няма да те разочарова. Тя е с технологията UA Warp, която ѝ позволява да следва формата на крака, създавайки чудесно прилягане за оптимално представяне. 

UA Flow Velociti Wind са предназначени за атлети, които се стремят към скоростта на по-дълги разстояния.

Екипът за иновации на обувките в Under Armour си партнира с някои от най-добрите световни компании, специализирани в науката за материалите, за да създаде изцяло ново изживяване в обувките. 

А идеята се заражда от въпроса как биха могли да накарат бегача да се чувства така, сякаш вятърът е зад гърба му. Отговорът се крие в нестандартното мислене и пълното премахване на традиционната гумена подметка, като същевременно моделът осигурява комфорт, гъвкавост и сцепление с всяка стъпка.

UA HOVR Phantom 2: микс от технологии за гладко бягане 

В колекцията за бягане на Under Armour има и други звезди. Макар и да не са дебютанти UA HOVR Phantom 2 имат какво да покажат. Те стъпват и надграждат постигнатото при своите предшественици UA HOVR Phantom. Моделът се отличава с изключително прилягане, баланс между омекотяване, гъвкавост, отзивчивост и стабилност, за да предостави подпомогне твоето гладко и комфортно бягане.

При представянето на модела през есента дизайнерът в UA Eд Уолъс обясни, че от бранда са се фокусирали и са актуализирали обувките основно що се касае до сцепление, гъвкавост и омекотяване, а в горната част са се насочили към повече проветривост и, разбира се, прилягането. Затова UA HOVR Phantom 2 e с повече HOVR пяна в междинната подметка и вградена стелка, за да осигури оптимално омекотяване, горната част е с проектирана текстилна материя, която да комбинира прилягане и проветривост, а яката на обувките следва анатомичните особености на крака. 

Обувките на UA можеш да свържеш и с приложението MapMyRun, което предлага възможността да следиш представянето и напредъка си в тренировките.