Обувките за бягане Puma Nitro Spectra: технологии с подобаваща визия

Леко съчетание от функционалност и визия – това са обувките за бягане от серията Nitro Spectra на Puma. През пролетта брандът напомни дългата си история от атлетически рекорди и се завърна към бягането с своите иновативни обувки.

Новите Nitro Spectra затвърждават впечатлението, което Puma направи преди месеци и определено го надминават с визията и новите характеристики на своите обувки за любителите бегачи. 

Мъжките DEVIATE NITRO SPECTRA и дамските ELECTRIFY NITRO SPECTRA са обувки за плавни бягания в града, които се отличават, както говори и името им с иновативната пяна на бранда Nitro.

Авангардната пяна, плод на години проучване и тестове, е лека, създава нужното омекотяване и пружиниращ ефект за комфорт при бягането.

PUMAGRIP е каучуковата смес, с която подметката е издръжлива и осигурява сцепление на различни повърхности в града.

Горната част на обувките е от лека мрежеста материя, която позволява оптимална циркулация на въздуха и проветривост – за комфорт, който заслужаваш, когато бягаш.

А да ти даде допълнителна стабилност на крака и удобство при стъпването е предназначението на TPU елемента при петата, който няма да те разочарова.

Стратегически поставени елементи отразяват светлината, за да бъде забележим бегачът в условия на намалена видимост. 

Карбонова пластина подпомага прехода при стъпване в мъжкия модела, а в дамския Puma обръща специално внимание на прилягането, както и поставя канал в подметката, който също подпомага адаптивността при стъпване.

А визията не оставя съмнение защо обувките са наречени SPECTRA. Бялото е идеалният фон за фино пречупване на различни цветови линии – червено, зелено, синьо и жъпто, подчертани от подметката в ярък цвят.

Puma показва, че чакането си струва. Завръщането на бранда в сектора на технологичните обувки за бягане е подобаващо с леките, технологични и естетични модели от серията Nitro Spectra.