Обувките за фитнес Reebok Nano X2 пристъпват и в ежедневието

Моделът добавя стил и комфорт, за да спечели любителите на активния начин на живот

Новите обувки Reebok Nano X2 са създадени да отговорят на нуждите и на отдадените на спорта, и на любителите на активния начин на живот и удобството. А амбицията на бранда е да се превърнат в най-популярната версия на модела с фокус върху издръжливостта и стила.

Въпреки че представянето винаги е на първо място за серията, последната версия на обувките Nano се отличава с редица елементи за гъвкавост и комфорт. Целта е да се превърнат в многофункционални обувки и да могат винаги да са с теб независимо дали си си отдал на приятна разходка в града, или на тежка тренировка във фитнеса.

С Nano X2 Reebok развива и усъвършенства своя известен модел, казва старши продуктовият мениджър в Reebok Тал Шорт. По думите му желанието на бранда е да отговори на потребностите на любителите на фитнеса и да им даде обувки, които да ги придружат както в залата, така и извън нея през деня.

За кампанията, с която промотира Nano X2, Reebok привлича известни спортисти, за да покажат как за спортните занимания и за ежедневни задачи и начинания могат да се доверят на едни и същи обувки.

Джес Симс изтъква, че обувките „Nano X2 не само е най-добрата обувка за тренировки във фитнес залата“, но също така е достатъчно стилна и удобна за ежедневието.

Основни характеристики на Reebok Nano X2

Скорост, комфорт и контрол продължават да са основният фокус при дизайна на обувките.

Горната част на обувките е от плетена материя FlexWeave и осигурява подкрепа, комфорт, а и подчертава стила.

По-тънкият и по-изразен елемент при петата допринася за стабилност, а гумената подметка – за сцеплението на различни терени, за да не ти се налага да избираш къде да тренираш.

Пяната Floatride Energy Foam в предната част подпомага допълнително оттласкването за удобство и подкрепа.

Създаден с мисъл да бъде носен и да отговори на изискванията на спортуващите за редица тренировки, Nano X2 продължава да се фокусира върху скоростта, комфорта и контрола. Но промените в дизайна и стила целят моделът да се хареса на повече любители на активния начин на живот и да ги съпътства в техните начинания.

Открий новите Reebok Nano X2 в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg