Очаквайте Facebook LIVE с Ипократис: Грешно разбраното здравословно хранене

Един от водещите консултанти по хранене в България Ипократис Пападимитракос развенчава митове и разкрива своята рецепта за здравословно храненe. На 25.08 от 19:00 часа на живо във Facebook страницата на SPORT DEPOT той ще обясни за грешно разбраното здравословно хранене и ще отговоря на вашите въпроси.

Не пропускайте лайфа, за да разберете: 

• кои са масовите заблуди за здравословното хранене; 

• какво в действителност е здравословно хранене; 

• какви са параметрите на нормалното хранене; 

• как да се храним, за да сме здрави и във форма. 

Ипократис Пападимитракос помага на хора с проблеми с килограмите 18 години и е чул хиляди истории. Убеден е, че с натрупания опит разбира хората от първата дума и им предлага помощта си, като не им налага правила относно режима на хранене, а ги съветва какво и как е добре да променят. Обръща особено внимание и на психологическите характеристики на своите клиенти с вярата, че храната и начинът, по който я приемаме, освен същностна част от живота ни, е в пряка зависимост от емоциите и преживяванията ни. С годините Ипократис разработва свой метод, който нарича Ипология. Той е базиран преди всичко на трите стълба на правилното хранене - редовно, качествено и умерено, и е съобразен с индивидуалните нужди, предпочитания и начин на живот. 

Повече за здравословното хранене, за това как да ядем, за да сме във форма, можете да чуете на живо от Ипократис на 25 август от 19.00 часа във Facebook страницата на SPORT DEPOT. Специалистът ще отговори и на вашите въпроси. Отделете време и се присъединете, не пропускайте лайфа. 

SPORT DEPOT e партньор на инициативата, защото сме убедени, че здравословният начин на живот повишава качеството му, прави ни по-енергични, мотивирани за постигането на целите ни, независимо накъде сме се устремили.