ОФК Пирин представи официално новата си екипировка

Пирин представи новата екипировка и партньорството си със SPORT DEPOT

На 22 юли ОФК Пирин представи официално екипировката си за сезон 2016/17 в магазин SPORT DEPOT-Благоевград. Орлетата ще играят с италианската марка Errea. В магазини SPORT DEPOT и онлайн на www.sportdepot.bg ще има фен зона на орлетата, от където феновете ще могат да закупуват клубни артикули.

Четирима състезатели на пиринци – Орлин Старокин, Кристиян Кощрна, Станислав Костов и Красимир Костов, позираха с новите екипи. Десетки фенове и приятели на ОФК Пирин присъстваха на представянето на екипите.

В началото на тази година SPORT DEPOT сключи официален договор с елитната италианска марка за отборна екипирвовка ERREA. Това е поредна стъпка към задълбочаване работата и подкрепата на спортните клубове в страната.

Марката ERREA е известна с качеството на своите продукти, гъвкавостта си и високия професионализъм в работата с професионални и аматьорски отбори. Тя е една от водещите марки за екипировка за спортове като волейбол, футбол, баскетбол, а също така и за не толкова популярните у нас спортове като ръгби, хандбал, бейзбол и др.