Онлайн риалити състезанието Maximal Revenge: 16 любими герои влизат в зрелищни битки

• Гледайте „Maximal Revenge: с поглед към Звездите“ в YouTube канала на формата 
• Епизодите ще се излъчват в понеделник и четвъртък, стартът е в понеделник, 24 май, в 20.00 часа

Третият сезон на първото българско онлайн риалити състезание MAXIMAL REVENGE събира 16 любимци на публиката със силна воля, спортен хъс и доказани способности, разделя ги на 8 отбора и ги хвърля в състезание с различни предизвикателства, за да покажат максимума от себе си. SPORT DEPOT е генерален партньор и освен подкрепа на формата, предоставя и екипировка на участниците. 

Зрителите ще станат свидетели на истинско зрелище, героични моменти, битки без аналог, състезания с много мощ, издръжливост, себераздаване и жажда за успех. 

Проследете ги в епизодите, които ще се излъчват два пъти седмично – в понеделник и четвъртък в YouTube канала на реалитито, като още вълнуващи моменти и любопитни подробности можете да видите във Facebook страницата на Maximal. Можете да следите епизодите от риалитито и специално разработената страница на sportedpot.bg. Любителите на формата ще могат да видят първите два епизода от Maximal REVENGE „С поглед към Звездите“ в понеделник, 24 май, от 20.00 часа.

16 мъже и жени - риалити герои, за които единствената утеха е победата, ще играят със сърце, с ум, със сила и мощ, с издръжливост, тактика и отборна задруга.

ОТБОРИТЕ 

Ваня & Евгения
Явор & Вики
Даяна & Йордан
Милен & Джералдин
Краси & Силвия 
Сюзън& Вайс
Габи & Станислав
Роберта & Веско

ПРАВИЛАТА

В риалитито влизат 16 участника, разделени в 8 отбора. Още първата игра е с висок залог – тя ще определи двойките съперници в състезанието. Според принципа след провеждането на тази игра първата двойка ще играе срещу заелата осмото място в класирането. Вторият отбор ще се изправи срещу останалия на седмо място. Участниците, заели на третото място, ще си съперничат с шестите подред, а четвъртата двойка ще играе срещу петата.

След като са ясни преките сблъсъци, състезанието навлиза в следващия етап. В него участниците в двойките опоненти ще влязат в индивидуални битки, като първи една срещу друга ще се изправят жените, а след тях и мъжете. При равенство в индивидуалните игри отборът победител ще се определи в битка между двойките. 

В хода на надпреварата ще отпадат двойки, които ще сформират СЪВЕТА на MAXIMAL. Този съвет ще има решаваща роля и ще влияе пряко на състезанието и на двойките, които се борят за победата. 

Във финалния етап на състезанието ще останат четири двойки, които ще са преминали през много отборни и индивидуални битки, както и четирите отпаднали двойки, сформирали СЪВЕТА на MAXIMAL.

След изиграването на определен брой игри и след провеждане на вот в СЪВЕТА на MAXIMAL до финал ще достигнат само два отбора, които ще се изправят в сблъсъци един срещу друг и зрителите ще наблюдават битки между дамите и между мъжете от двата отбора. При победа с 2:0 на едната двойка, то тя ще бъде победител в състезанието, завоювайки титлата "Най-добрите от най-добрите". При равенство във финалните сблъсъци всичко ще бъде в ръцете на зрителите и победителите ще бъдат избрани чрез гласуване от зрителите във Facebook стрницата на риалити предаването. 

Предизвикателството е голямо, залогът е висок от самото начало на състезанието. 

Гледайте епизодите на Maximal REVENGE „С поглед към Звездите“. Стартът е на 24 май, в 20.00 часа.