Още един модел обувки за тренировки в новата колекция Project Rock

Новата селекция носи име, вдъхновено от житейска история на Скалата

Новата колекция Project Rock вече те очаква в магазини SPORT DEPOT и онлайн на sportdepot.bg. Селекцията, създадена в партньорство между актьора и бивш кечист Дуейн Джонсън-Скалата и американския бранд Under Armour, предлага мъжки и дамски облекла и обувки, както и аксесоари за твоите тренировки. При нас в мъжката линия освен едноименните обувки Project Rock 4 можеш да намериш и обувките BSR 2.

Дуейн Джонсън–Скалата умее да вдъхновява хората да бъдат упорити и да не отстъпват при преследването на своите цели. Скалата разказва и истории от личния си живот, за да обясни своята мотивация за усилените тренировки и работа, отвели го до успеха. Житейска случка „за седем долара“ превръща актьора в човек, който не жали труда си, не търси оправдания, усилено тренира и се включва в различни начинания. Тя е от онзи момент в живота на Дуейн Джонсън, когато приключва футболната му кариера и той се обръща към професионалния кеч. Тази история дава и името на последната съвместна колекция на Скалата и Under Armour - Project Rock Seven Bucks Story Collection.

„Тя е вдъхновена от един момент от живота ми преди много години през 1995 година, когато се озовах без нищо друго освен седем долара в джоба и желанието да работя“, казва Скалата в пост в социалната мрежа Инстаграм при излизането на колекцията на пазара и допълва: „Сега съм далеч от това да се окажа само със седем долара в джоба, но за мен това е едно ежедневно напомняне откъде съм тръгнал“.

Във видеото в поста Скалата тренира в залата, облечен в дрехи от селекцията Project Rock. „Трябва да вдигнеш летвата не само заради себе си, но и заради тези, които идват след теб“, казва той и подчертава, че „това, което те тласка напред, ще тласне и тях“. И последните модели  от колекцията носят присъщите ѝ символи. Акцент отново са обувките Project Rock 4 със своята допринасяща за стабилността подметка и утвърдената пяна на Under Armour – HOVR.

Но не може да не бъде отбелязано и присъствието на модела за тренировки BSR 2. Името е съкращение от слогана Blood.Sweat.Respect. Обувките са за онези, които при тренировките си търсят по-универсален чифт, не толкова за силови упражнения, но и за кратки спринтове например.

Горната част на BSR 2 е изцяло от мрежеста материя и с изчистен силует. Омекотяването е поверено на междинната подметка Charged Cushioning®, а подметката е популярната и допринасяща за стабилност при упражненията UA TriBase™.

Облеклата са комфортни, съобразени с нуждите ти – с удобни кройки, като тези, предназначени за тренировки и активности, позволяват циркулация на въздуха или са от бързосъхнещи материи.

Твоето изискване към облеклата и обувките за тренировка и не само е удобството? Довери се на Скалата и Under Armour и избери продукти от колекцията Project Rock