Още мъжки сблъсъци в Maximal Revenge, какви са резултатите засега

Зрелищните мъжки двубои в онлайн спортното риалити Maximal Revenge продължават. В предишните епизоди станахме свидетели на напрегнати битки при дамите, а миналия понеделник наблюдавахме и два оспорвани мъжки двубоя.

Според утвърдения регламент отборът на Явор и Вики премери сили с Веско и Роберта, а Станислав и Габи - с Ваня и Жени. Данчо и Даяна се съревновават с Вайс и Сюзън, а Милен и Джералдин – с Краси и Силвия.

Мъжете влизат в многокомпонентна игра, която изисква както бързина, така и добра мисъл. Първото изпитание е трасе с препятствия, а след това те трябва да влязат в горичка, където върху греда са подредени 16 предмета. След като запомнят реда на предметите, претендентите трябва го повторят, като имат и един допълнителен, който е уловка. Мъжете имат право да се връщат и да сверяват подреждането, като обаче това означава изминаване на цялото трасе. В първите мъжки сблъсъци Явор победи Веско, а Станислав – Ваня. В епизод 7 в другите два двубоя се изправиха Данчо и Вайс, Милен и Краси. При нежните половинки в техните спортни двойки Даяна спечели точка срещу Сюзън, а Джери успя да се справи по-добре от Силвия.

На старта Вайс определи стратегията си като „тичаш-помниш“ и си разпредели да помни по четири елемента на всяка обиколка. И това му донесе победата. А Данчо, който смяташе този тип игра за своя, излезе от нея със загуба и ядосан: „Това е моята игра, трябваше да я взема“. 

Така общият резултат между двата отбора е равен, което ще ги изправи в отборна битка за определяне на победител.

На старта Вайс определи стратегията си като „тичаш-помниш“ и си разпредели да помни по четири елемента на всяка обиколка. И това му донесе победата. А Данчо, който смяташе този тип игра за своя, излезе от нея със загуба и ядосан: „Това е моята игра, трябваше да я взема“. 

А ето и равносметката от игрите: 

Явор и Вики победиха с 2:0 на Веско и Роберта. Последните обаче са застрашени и ще играят отборна битка срещу другите три загубили двойки.

Равенство се установи пък в битката между Станислав и Габриела и Ваня и Жени и финалният победител ще бъде излъчен след нов сблъсък

При отборите на Вайс и Сюзън и Данчо и Даяна ситуацията е сходна, което отново налага отборна битка за определяне на двойка победител.

При минисъстезанието между отборите на Милен и Джералдин и Краси и Силвия първият е безапелационен победител, а вторият ще се наложи да влезе в битка за оцеляване. Напред в състезанието отиват директно Явор Зайн и Вики и Милен и Джералдин. В отборни битки ще влязат двойките съответно Станислав и Габриела и Ваня и Жени, както и Сюзън и Вайс и Данчо и Даяна. Настоящият епизод загатна и интригата и какви напрегнати минути ни очакват в следващия. Гледайте го в понеделник, 28 юни, от 20.00 часа в YouTube канала на предаването и в нашата страница.