Приготви се за най-лошото, носи най-доброто.

Helly Tech® е водоустойчив/дишащ външен слой. Неговата уникална мембрана спира молекулите на водата да проникнат в тъканта, като същевременно позволява на влагата да избяга. Поддържа сухота отвън и удобство отвътре.

  1. DWR водоотблъскваща външна материя
  2. Водоустойчива дишаща мембрана
  3. Високо ниво на дишане във вътрешния слой, мрежа или подплата

Helly Tech® - 3 нива на производителност

Helly Tech® PROFESSIONAL

Изключително водоустойчиви и дишащи дизайни и конструкции, съобразени с нуждите на специалистите. За силно аеробни, изключително мокри или необичайно дълготрайни дейности в изключително тежки условия.

Helly Tech® PERFORMANCE

Високо водоустойчиви и допълнително дишащи дизайни и конструкции за спортни активности. За широка гама високоефективни дейности на открито при изключително предизвикателни, променящи се и непредсказуеми метеорологични условия.

Helly Tech® PROTECTION

Изцяло водонепропускливи, устойчиви на вятър и с високо ниво на дишане тъкани и конструкции. За всички ситуации и метеорологични условия, при които е необходима защита.

Helly Tech® PROFESSIONAL

Когато се изправяте пред суровите условия, се нуждаете от пълна увереност във Вашата екипировка. Най-съвременната водоустойчива и дишаща технология Helly Tech® Professional осигурява максимална защита. Helly Hansen е марка, носена и препоръчана от над 50 000 професионални моряци, планински водачи, ски патрули, инструктори и персонал за безопасност в планината из целия свят. Водонепропускливостта и дишането са обикновено над 20 000 mm и 20 000 g/24h/m2.

Helly Tech® PERFORMANCE

За всяка дейност на открито, където изпълнението е ключово, а контактът с вода - неизбежен, Helly Tech® Performance Ви осигурява необходимата бариера срещу суровите условия . Водоустойчивата и дишаща технология държи водата далеч от тялото, пази сухо и топло и Ви позволява да покажете най-доброто от себе си. Водоустойчивостта и дишането са в диапазона от 10 000 до 20 000 и обикновено около 15 000 mm и 15 000 g/24 h/m2.

Helly Tech® PROTECTION

За всички дейности на мокро, студено и ветровито време Helly Tech® е идеалният избор. Защитният слой гарантирано не пропуска водата. Дишащата мембрана не позволява на влагата да остане в материята, което означава, че вие оставате на сухо и топло, независимо от условията. Минимум 5 000 мм водоустойчивост и 5 000 г/24 ч/м2 дишане, обикновено диапазона и в двата случая е от 5 000 до 15 000.

SPRAY TECH PROTECTION

Изцяло непромокаеми, устойчиви на вятър и дишащи сертифицирани тъкани от Helly Tech®. За студени, сухи и неблагоприятни влажни условия, когато само защита от светлина би помогнала. Минимална 5,000 мм водонепроницаемост и дишане 5 000 г/ 24ч/м2 .

DWR Резистентен устойчив на вода

Всички тъкани Helly Tech® са с трайно водоотблъскващо покритие, за да предотвратят проникването на влага. Това намалява повърхностното напрежение на тъканта, за да остави водните перли над външния пласт и да Ви остави сухи и чувстващи се комфортно.
Изберете продукт с предпочитаната от Вас технология Helly Tech®.
Разгледайте последните Helly Hansen предложения в магазини SPORT DEPOT или онлайн тук >>