Продължавай да бягаш, заложи на обувки от новата колекция на Nike

Различни модели обувки, различни характеристики, но едно и също високо качество, от утвърдена световна марка – Nike, за любимия ти спорт – бягането. Представяме ти три акцента от новата колекция на бранда в SPORT DEPOT - ZoomX Invincible Run FK, Nike React Miler 2, Nike Air Zoom Pegasus 38, които съчетават познати, утвърдени, тествани характеристики, за да предоставят комфорт в спорта. Освен тези модели, които събират и представят различни иновации, които Nike влагат в продуктите, в SPORT DEPOT можеш да намериш още артикули за бягане – обувки, облекла, аксесоари, и да избереш според своите нужди, програма и цели.

Моделът ZOOMX INVINCIBLE RUN FK прави още една крачка в търсенето на хармония между омекотяване, стабилност и дизайн. Nike влага в тях пяната, която осигурява омекотяване и повече възвръщаемост на енергия от всяка подобна иновация на бранда. Останалите характеристики на модела също са насочени към удобството и представянето при твоите бягания.

ZoomX e най-леката, мека и отзивчива пяна на Nike досега, създадена за омекотяване и възвръщаемост на енергия. Поставянето ѝ подпомага трите фази на стъпването при бягане. Горната част е от специално проектирана текстилна материя, която е лека и комфортна. Flyknit е изработена от здрави нишки, за да е издръжлива и да осигурява надеждна опора на крака, а също така създава проветривост в зоните, в които тя е най-необходима. Подметката е създадена на основата на данни от бегачи за нужното сцепление. Тази информация помага и за дизайна и визията на обувките.

Моделът NIKE REACT MILER 2 е за онези, които са превърнали бягането в част от рутината на деня и търсят комфортни и издръжливи обувки за своите тренировки.

Настоящият модел запазва омекотяването и дизайна на предишния, като брандът отново залага на утвърдената и разпознаваема технология, която поставя и в името на обувките - пяната Nike React. Но горна част е променена, за да се постигне подобрение по отношение на опората и стабилността на крака за бягане на дълги и къси дистанции. Лентата при връзките допринася за плътното, но комфортно прилягане на обувките, когато ги завържете. А гумената подметка на обувките е проектирана така, че да предоставя нужното сцепление и да е издръжлива за къси и дълги дистанции.

Изпитани във времето характеристики и актуализации, които да ти помогнат да отидеш по-далеч и да се доближаваш все повече до желаните резултати в бягането според възможностите и нивото ти. Това е стремежът на Nike при създаването на модела Nike Air Zoom Pegasus 38, появил се по-рано тази година, който можеш да намериш в нови цветове в SPORT DEPOT.

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 38 запазва своите отличителни технологии в междинната подметка – пяната Nike React по цялата дължина на стъпалото и камерата Zoom Air в предната част на стъпалото за подпомагане на оттласкването на крака от настилката. 

В сравнение със своите предшественици този модел разполага с повече място за пръстите, позволява прецизно персонализирано прилягане при връзването на обувките, а езикът е с допълнителна пяна за омекотяване. Мрежестият материал, от който е изработена горната част, е мек и дишащ. Всичко това дава комфорт за бегачите независимо дали са опитни или начинаещи.

Трите модела разполагат с технологии и характеристики за бегачите и представят усилията на Nike в разработването на продукти, които да ги подпомогнат в тренировките.

В SPORT DEPOT можеш да намериш още модели обувки за бягане, както и облекла и аксесоари, които да избереш според времето и предпочитанията си.