PUMA LVL-UP: дамска колекция за твоите фитнес предизвикателства

Спортната компания Puma представя дамската колекция LVL UP - технологични облекло и обувки за тренировки, с които да следваш своята фитнес програма колкото и високи цели да си заложила. 

Puma знае, че си мотивирана за ефективни тренировки и постигане на високи резултати според възможностите си. Затова създаде дамски обувки за тренировки, съчетаващи технологии за стабилност и опора на краката, както и за омекотяване. А енергичният дизайн на модела е допълнителен мотив за тренировките.

Обувките LVL-UP XT ти предлагат иновативната технология LQDCELL, създаваща необходимите за тренировките омекотяване и стабилност при стъпване, чийто ефект се подсилва от леката PROFOAM пяна с EVA материал. 

Гумената подметка PUMAGRIP ти осигурява нужното сцепление с настилката за увереност при бързи движения и интензивни тренировки. От Puma са се погрижили тези леки, технологични обувки да бъдат подчертани от дизайн с динамични линии и контрастни цветове. 

И за да продължаваш да се стремиш към своята топ форма, Puma ти предлага подходящото облекло за фитнес сесии и тренировки. 

Обувките можеш да комбинираш с клин, спортен сутиен и/или блуза от дишаща, отвеждаща влагата материя с dryCELL технология.

Ти познаваш уменията и възможностите си и никога не се отказваш да преследваш целите си? Избери подходяща екипировка, довери се на Puma LVL UP, придържай се към плана, продължавай да тренираш!