Раницата CROSSTRAIL 32 LT – твоят надежден спътник за летни преходи

Планираш излети и туристически преходи и търсиш подходящата раница за топлото време? CROSSTRAIL 32 LT е лека, ергономична, осигурява достатъчно място за принадлежностите ти и изключителна вентилация за гърба, да се насладиш на невероятните гледки в комфорт.

Раницата позволява регулиране на дължината за удобство при носене. Товарът се разпределя равномерно и раницата се разполага удобно, без да се създават точки на натиск. Конструкцията на презрамките с „мека шия“ осигурява допълнителен комфорт в областта на врата, което ще оцениш при преходите.

CROSSTRAIL разполага с обновена, преработена версия на успешната система за гърба JACK WOLFSKIN - ACS. От старта си през 1991 г. тя осигурява вентилация и комфорт. Ефективността им се повишава от мрежестата тъкан за оптимална циркулация на въздуха. Празнината между мрежестия панел на гърба и тялото на раницата подпомага по-бързо да се отвежда потта, за да е сухо тялото ти.

При създаването на CROSSTRAIL е помислено и за природата. Мрежестата тъкан е произведена по устойчив начин и е боядисана с иновативния процес FUTURE DYE, при който се пестят 10 литра вода на раница, обясняват от Jack Wolfskin. А подплатата е изработена изцяло от рециклиран полиестер. И като всички останали раници, както и облекла и чанти е PFC free.

С CROSSTRAIL на гърба всички твои принадлежности са прибрани на сигурно място, но можеш бързо и лесно да стигнеш до тях. Понеже хидратацията е важна, особено при летните преходи, не забравяй бутилката с вода, място за нея определено ще се намери.

Раницата е функционална и разполага със списък от практични характеристики. U-образният цип отпред позволява директен достъп до основното отделение, а можеш да вземеш каквото ти потрябва отвътре и като откопчаеш и вдигнеш капака. Има множество опции за съхранение - вътрешен джоб с цип, джобове от еластична мрежеста материя отпред и отстрани, примки за туристически щеки, рефлектори, сигнална свирка и вграден дъждобран.