Разбий скуката, изгори мазнините и грабни наградата на Run+

Групата Run+ отправя предизвикателство към любителите на спорта и бягането: да се включат в неделните тренировки в столичния "Южен парк" за период от шест седмици, да следват упражненията и напътствията на треньорите Ади и Ана-Мария и да се съревновават по изгорени телесни мазнини. А победителят ще получи и награда, осигурена от SPORT DEPOT.

Run+: спорт за мозъка и тялото“ е съвместен проект на SPORT DEPOT и НЛП-България и продължава вече трета година. Групата Run+ събира любители на спорта и активния начин на живот, за да бягат и тренират заедно в столичния парк всяка неделя от ранна пролет до края на октомври. А в сесиите се включват и гост треньори и атлети. 

Сега наставници на общността са отдадената на танците и функционалните тренировки Ади и HIIT инструкторът Ана-Мария. Ана-Мария отдава десет години от живота си на художествената гимнастика, а след това любовта към спорта я отвежда до бойните изкуства. С хъс и постоянство тя увлича спортните ентусиасти да се включат в HIIT и ТаеБо тренировките, които води, като инструктор във фитнес „Флайс“. През пролетта се включи и като гост инструктор в неделните тренировки на Run+

Ади от десет години танцува хип-хоп, а през последните пет включва и брейк танците в интересите си. През последните четири години провежда високоинтензивни групови тренировки и тренировки с тежести и това й дава възможност да мотивира хората да постигат целите си, свързани със здравословния начин на живот. От 2022 г. Ади е специализиран кинезитерапевт. Тя се присъединява към неделните спортни занимания на Run+. За да разнообразят тренировките и да насърчат любителите на спорта и активния начин на живот да подобрят и поддържат формата си, Ади и Ана-Мария ги предизвикват: „Изгори мазнините с Run+“. 

От 21 август до 25 септември, в продължение на шест недели участниците в своеобразното състезание ще тренират с Ади и Ана-Мария. Всеки път телесните им мазнини ще бъдат измервани, а накрая ще спечели успелият да изгори най-много мазнини за периода на предизвикателството. За да е сред участниците в „Изгори мазнините с RUN+“, всеки от включилите се трябва да е има поне три тренировки и три измервания.

Разбий скуката, изгори мазнините и грабни наградата на Run+! Очакваме те в неделя, 21 август, преди 9:00 при паметника с птиците в Южния парк в София! Включи се в предизвикателството, участвай в тренировките!