Разпродажба: до -70% в SPORT DEPOT

В разгара на лятото настъпва сезонът на разпродажбите. Той присъства в календара на любителите на шопинга, на почитателите на модата, на хората с практично око, които държат на качеството и удобството. Офертите съблазняват и пазаруващите хора трябва да намерят сили да устоят на изкушенията. Най-добрият начин е като се подготвят.

На старта…

• Преценете от какво се нуждаете или е вероятно да ви потрябва в близко време. 
• Направете списък, очертайте приоритети. 
• Предварително бюджетни лимити поставете, но и буфер предвидете.

…на лов за изгодни оферти

Независимо дали пазарувате онлайн, или в магазин, огледайте стоките внимателно, не се „лепвайте“ на първото, което видите. Не търсете количеството, а заложете на качеството, защото то винаги е подходящ избор и си струва, а на разпродажба е и по-изгодно. Две е повече от едно, когато става дума за количества, но любителите на изгодните покупки знаят, че що се отнася до качеството, едно може да е повече от две.

А може би е време за… 

Не забравяйте за хобитата, съобразете се с плановете си и решете какво може да допълните, подобрите, обновите. Разпродажбата е време и за дълго отлагани покупки

Може би сега е моментът да осъвремените екипировката си за къмпинг, да добавите нов аксесоар, пособие и дори уред за фитнес занимания, или просто ще намерите място в гардероба си за нови любими цветни, атрактивни и удобни дрехи, обувки, спортен екип. Или ако сте решили да се заемете с ново спортно занимание, да се подготвите за него на изгодни цени.

ИЗБЕРЕТЕ SPORT DEPOT 

SPORT DEPOT предлага огромен избор спортни стоки от топ марки. Любителите на активния начин на живот, спорта и туризма могат да се възползват от нашата разпродажба с намаления до -70%.

При нас ще откриете огромен избор спортни стоки, а в портфолиото на веригата SPORT DEPOT са над 150 марки, между които adidas, Reebok, Nike, Puma, Champion, Lotto, Speedo, Helly HansenLowa, Keen, Jack Wolfskin, Roxy, Quiksilver и много други. 

И макар че разпродажбата продължава и през август, не забравяйте, че най-атрактивните и примамливи оферти важат до изчерпване на количествата. 

Ако пазарувате онлайн, имайте предвид, че желаните покупки ще бъдат на посочения от вас адрес или офис на куриер до четири работни дни, а ако общата им стойност е над 90 лева, доставката ще е безплатна.

Очакваме ви в магазини SPORT DEPOT и онлайн на SportDepot.bg!