Reebok Nano X - доза енергия в летния ти гардероб за тренировка

• Nano X са снабдени с лека дишаща текстилна материя Flexweave в горната си част и мека EVA подметка, която предоставя комфорт при всяка крачка 
• Модел, създаден да отговори на нуждите на всеки атлет

Със своето огромно наследство в света на спорта Reebok дава ново значение на издръжливостта с емблематичния модел Nano и представителя за сезона Nano X. С появата на Nano X брандът празнува и 10-ата годишнина от появата на първия модел, който символизира превъзходство и нестихващата мотивация на Reebok да си поставя нови цели, които да надминава в създаването на универсални обувки за тренировки с безкомпромисно качество.

Новите Nano X са създадени да помогнат на всеки атлет да постигне фитнес целите си за лятото. Моделът има много различни приложения и се приспособява към нуждите на всеки, независимо дали тренировката се провежда в залата или извън нея.

Nano X разполага и с няколко технологични подобрения:

Технологични

лека дишаща горна част с материята Flexweave

За бегачите

междинна подметка, проектирана да придава лек ход с допълнително омекотяване при всяка крачка

Стабилност

външна подметка, създадена за абсолютна стабилност

Комфорт

подметката предоставя първокласен комфорт

През лятото на 2020-а моделът идва и в ярка цветна гама, за да отговори на желанията на спортуващия да изпъкне. Материята Flexweave допринася за по-голяма издръжливост и опора. Оформената междинна подметка придава лекота при всяка крачка с допълнително омекотяване, благодарение на леката EVA пяна. 

Независимо от тренировката - навън, в залата или у дома, Nano X са създадени да предоставят първокласен комфорт.