Reebok представя Nano X1 - официалната обувка в света на фитнеса

Подходяща за различни спортове, винаги със разпознаваем стил, Nano X1 работи с елитна група от глобални фитнес партньори като Рич Фронинг-младши и Камий Костек

Reebok представя дългоочаквания модел Nano X1 – официалната обувка в света на фитнеса. Създаден да предоставя комфорт, опора и подходящ за разнообразни тренировки, този модел е тук, за да доминира по време на всякакви упражнения.

Силуетът се появява преди повече от 10 години, за да отговори на конкретни нужди на атлетите, но Reebok не спира да включва иновации в изработката на обувките, за да се адаптира към бързите промени във фитнеса и нарастващата общност, която търси продукти, отговарящи на специалните ѝ нужди. Nano X1 е най-прецизно изработеният модел от серията досега, създаден за най-запаления фитнес маниак.

„Като всеки атлет, който винаги търси успех, и ние няма да спрем да подобряваме нашите продукти. Уверени сме, че Nano X1 е най-добрата обувка за тренировки, която сме създавали.“ споделя Тол Шорт, старши продуктов мениджър в Reebok. 

„Във време, в което фитнесът е от толкова голямо значение не само за физическото здраве, но и за менталното, сме изключително горди, че можем да демонстрираме подкрепата си към фитнес общността с продукт, който може да бъде до любителите и професионалните атлети по време на всяка част от тренировката им“, допълва той.

За да даде живот на Nano X1, Reebok работи с елитна група от атлети и лидери сред трениращите хора от целия свят. 

Част от партньорите включват Рич Фронинг-младши., фитнес легенда и 4 пъти носител на титлата Fittest Man on Earth, Камий Костек, застъпник и говорител по темите за себеприемането и бивш професионален танцьор. 

Двамата представят своята гледна точка и отношение към „официалната обувка в света на фитнеса“, които се основават на уникалните им предпочитания за тренировки. В кампанията са включите и още атлети, сред които Чина Чо, Терон Бекам, Лекси Браун, Хейли Адамс, Джейсън Калипа, Тейлър Рей Алмонте, Ти Джей Уат, Кристин Холте, Ерин Моу, Кента Секи.

„Независимо дали влагаш цялата си енергия по време изтощителен тренировъчен лагер, или се забавляваш, докато танцуваш, новите Nano X1 дават нужната подкрепа“, споделя Камий Костек. 

„Харесва ми колко са леки и удобни за всякакъв вид тренировка. Но все пак са стилни и мога да изляза с тях и на разходка. В момента особено ми липсва подкрепата от хората, с които контактувам във фитнес групата си, но Nano X1 се появяват като мой партньор в тренировките, който винаги ме мотивира и ме кара да се чувствам страхотно“, обяснява тя. 

 Създадени, за да са официалните обувки в света на фитнеса, Nano X1 комбинират удобството на обувките за бягане, докато запазват задължителните елементи за обувки за фитнес. Независимо дали са високоинтензивни тренировки, кардио, танци, бокс или функционални тренировки, Nano X1 са проектирани да са най-добрите. 

Основни детайли: 

Удобство: комбинация от технологията за омекотяване Floatride Energy на Reebok при обувките за бягане с осигуряване на максимална стабилност; 
Скорост: изчистените форма и дизайн предоставят максимална скорост и пъргавина; 
Контрол: стабилност по време на разнообразни тренировки 

За първи път Nano модел ще бъде наличен във вариации от различни материали в горната част - Flexweave Knit и Flexweave Grit, от които потребителите ще могат да изберат в зависимост от индивидуалните им предпочитания. 

В горната си част Reebok Nano X1 е изработена от Flexweave Knit – мека, но здрава материя, която предоставя удобство и вентилация. 

А Reebok Nano X1 Flexweave Grit е проектиран с изключително здрав, лек и издръжлив материал, който може да издържи и на най-екстремните тренировки.