Рила Спорт избраха зимната си екипировка от SPORT DEPOT

Целият екип от служители на "Рила Спорт", които обслужват лифта на Седемте рилски езера, избраха зимната си екипировка от SPORT DEPOT.

Момчетата, които прекарват деня си при изключително сурови екстремни условия, са с обувки LOWA и екипи Northfinder.

Специално създаден за зимния сезон, моделът обувки Lowa Tibet Superwarm притежава водонепропусклива и дишаща мембрана GORE-TEX® и ефективна изолация от PrimaLoft® 400гр, която пази краката ви топли и сухи през цялото време. Горна част на обувката е от висококачествен, водонепропусклив набук в комбинация с Gore-tex Duratherm мембрана.

Подметката е LOWA Masai Tech – включваща Lowa G3 противоплъзгаща технология и е съвместима с използването на котки. Областта в петата е допълнително подсилена. Lowa Tibet Superwarm притежава FlexZone система за по-лесно движение на глезена и гъвкава LaceLoop система за двузонно завързване. Контролирането на климата във вътрешната част на обувката става благодарение на Climate Control технология. Този висококачествен модел е произведен в Германия. 

Рила Спорт е партньор на SPORT DEPOT от няколко години и освен, че разчита на качествената екипировка за своите служители, заедно със SPORT DEPOT подкрепят различни инициативи за популяризиране на туризма и спорта на открито.

За осигуряване на качествена зимна екипировка, на SPORT DEPOT се довери и екипът на Бороспорт – тази зима всички ски учители и ски патрули в курорта Боровец са екипирани с професионална екипировка Helly Hansen.