Шампионът Слави Мутафов е посланикът на Nike за SPORT DEPOT

Българската верига за спортни стоки SPORT DEPOT с радост приветства спринтьора шампион и треньор на деца Слави Мутафов в своето семейство като посланик на стветовния топ бранд Nike. Мутафов и изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов подписаха договор за партньорство преди дни. 

Мутафов ще тренира с екипировка на известната спортна марка, на чийто продукти се доверяват редица атлети от световна величина през годините.

В края на февруари тази година Слави Мутафов стана шампион на България при мъжете на 60 метра в зала. Лекоатлетът грабна златото в столичната „Асикс Арена“ с личен рекорд от 6.78 секунди. В началото на март Мутафов достигна финала на 60 метра на Балканиадата по лека атлетика в зала, която се проведе в турския град Истанбул. В последния старт от състезанието той постигна време от 6.81 секунди, след като в сериите бяга за 6.77 секунди.

Радваме се, че Слави Мутафов се присъединява към нашето семейство и става посланик на известната марка Nike. Пожелаваме му и сме сигурни, че му предстоят още много успехи и медали.

Тази година Nike отбелязва своя 50-годишен юбилей. За бранда e мисия да прави всичко възможно за развиването на човешкия потенциал чрез иновативни, качествени и устойчиви продукти и вярва в силата на спорта да движи света напред.