Силен интерес на млади хора към кариера в SPORT DEPOT

Българската компания за търговия със спортни стоки SPORT DEPOT привлече интереса на десетки млади хора в петото издание на събитието "Кариера УНСС", организирано от Rabota.bg и Университета за национално и световно стопанство в началото на месеца. Форумът в централното фоайе на висшето училище даде възможност на студенти да се срещнат с водещи работодатели.

Младите хора, търсещи стаж или работа, се срещнаха с HR отделите на водещи компании в България. По време на събитието студентите присъстваха и участваха в дискусии и се запознаха с фирмени презентации като част от кариерния форум. „Събитието беше много добре организирано, атмосферата беше енергична, като повечето фирми, сред които и SPORT DEPOT, се радваха на висок интерес от студентите. 

Изложението, като цяло работеше и за двете страни, работодатели и търсещи работа“, казва Валентин Гатев, специалист „Подбор на персонал“ в SPORT DEPOT.

SPORT DEPOT е водеща българска компания за продажба на спортни стоки, официален партньор и част от SPORT2000 International. SPORT DEPOT има над 20 магазина в страната и предлага голямо разнообразие от премиум марки за спортни стоки - над 100 световноизвестни бранда и над 30 000 артикула.

Скоро отваря врати новият най-голям магазин от веригата - SPORT DEPOT Sofia MEGASTORE на бул. „Цариградско шосе“. Това е най-мащабният до момента проект на компанията в България – луксозен премиум магазин на четири етажа, който ще предлага уникално потребителско изживяване за всички любители на спорта и активния начин на живот.

Всеки, който търси работа, смята себе си за активна и динамична личност, вижда спорта като своя втора природа, умее да работи в екип и харесва общуването с хора, може да открие възможност да се присъедини към нас.