SPORT DEPOT на петъчен излет: приключение, споделени емоции и много усмивки

Eкипът на SPORT DEPOT се събра и показа за пореден път сплотеност и приключенски дух в еднодневен излет сред живописната природа в Мальовишкия дял на Рила. Преживяването, което споделихме в един прекрасен ден в края на юли, който за нас бе неработен – подарък от фирмата, оправда и надмина очакванията и заради чудните гледки, и заради прекрасните емоции.

В утрото на един от последните дни на юли потеглихме с коли от София към ЦПШ „Мальовица“. След това, както подобава, подходящо екипирани, тръгнахме пеша по пътека с ниска денивелация, разкриваща живописни гледки. Под слънчевите лъчи в разговори и смях стигнахме до хижа „Мальовица“.

Веселата глъчка не бе прекъсната дори от обяда. И след него с нови сили и още по-ентусиазирани се отправихме през първа и втора тераса на Мальовишката долина и нататък по по-предизвикателния терен до крайната точка - заслон БАК.

Родната природа за пореден път ни очарова с красотата, приветливостта и величествеността си, на които се насладихме по маршрута. Завършихме деня уморени и удовлетворени, а приятните моменти и гледките бяха увековечени от стотици кадри.

С колегите приятно преживяване, а общуването с природата ни напомни за пореден път колко я ценим. Показахме ѝ уважението си, като не оставихме след себе си следи и я опазихме чиста, за да ѝ се насладят и други, избрали нашия маршрут. 

Очакваме с нетърпение следващото приключение!