SPORT DEPOT оборудва новия и модерен фитнес Flais в София

Отвори врати новата супермодерна зала за фитнес от веригата Flais, оборудвана с уреди от SPORT DEPOT. Залата се намира на бул. Никола Петков 52 в Търговски Център Княжево (Trade House West).

Фитнес залата е изключително просторна и впечатляваща – освен със стандартните фитнес уреди залата разполага и със специализирана зона за кондиционни тренировки (кросфит), две отделни зали за групови тренировки, боксов ринг, ММА клетка. За удобство на посетителите има голям подземен паркинг с безплатен престой от 3 часа.

Кардио и силовите уреди в новия фитнес център са от най-новата генерация на световноизвестната марка SPORTSART, чийто представител за България е SPORT DEPOT.

Във фитнес центъра има и отделна зала за Спининг, оборудвана също със спинбайкове с марка SPORTSART.

Боксовия ринг и ММА клетката са специално разработени със съдействието на SPORT DEPOT и брандирани с известната марка за бойни спортове EVERLAST, продукти на която също могат да бъдат намерени в магазини SPORT DEPOT.

Ако имате нужда от професионално фитнес оборудване за фитнес зали, СПА центрове или малки хотелски фитнеси, SPORT DEPOT е вашият надежден партньор с повече от 18 години опит в тази сфера.

Свържете се с нас на email: [email protected] и ще получите съвети, консултация и оферта за фитнес оборудването, което ви е необходимо.