SPORT DEPOT открива магазин в Перник

Промоции и ексклузивни оферти очакват първите клиенти на новия магазин

Веригата за спортни стоки SPORT DEPOT открива своя първи магазин в Перник. Той ще отвори врати на 7 aприл в новия търговския център Mall Pernik и ще предложи на своите клиенти богат асортимент, комфортно пазаруване и неповторимо потребителско изживяване.

Специално за откриването от SPORT DEPOT са подготвили подарък за своите клиенти – 20% намаление на всички стоки в магазина. Намалението ще бъде активно в периода от 7 до 10 април и ще даде възможност на всички любители на спорта да проследят последните тенденции в спортната мода и да обновят своята сезонна визия.

SPORT DEPOT-Перник е разположен на площ от 400 кв. м и ще предлага огромен избор от спортни облекла, обувки и екипировка. Перничани и гостите на града могат да открият най-актуалното от света на спортa от световни топ марки като adidas, Nike, Puma, Reebok, Under Armour и много други.

Специализирани сектори за спортни и туристически облекла и обувки, плуване, фитнес, както и детски сектор осигуряват на клиентите на магазина разнообразие, удобство и удоволствие от пазаруването.

„Радваме се да ви поканим на откриването на първия ни магазин в град Перник. Заповядайте на 7 април и споделете с нас емоцията на този ден, потопете се в атмосферата на нашия нов магазин и се възползвайте от празничните ни оферти и промоции“, призова Иво Тодоров, маркетинг директор на SPORT DEPOT.

Магазинът е разположен на ет. 2 в Mall Pernik с адрес ул. „Св. св. Кирил и Методий“ 23 и ще очаква всички любители на спорта всеки ден от 10:00 до 21:00 ч. 

Българската верига за спортни стоки SPORT DEPOT продължава да се развива, да обогатява асортимента си и да предлага на своите клиенти най-доброто от света на спорта – нови продукти, по-богат асортимент, качествени стоки с доказан произход, професионално обслужване и атрактивни промоции.