SPORT DEPOT отново е партньор на Wings for Life World Run 2022

Българската верига за спортни стоки SPORT DEPOT отново ще подкрепи глобалната инициатива Wings for Life World Run. На 8 май от старта в Борисовата градина ще тръгнат стотици бегачи и заедно с хиляди хора по целия свят ще бягат, за да дадат крила за живот.

 

Световната кампания обединява хиляди добротворци от десетки различни държави, които ще стартират едновременно, за да подкрепят мисията на фондация Wings for Life. С регистрацията си в събитието всеки записал се участник стимулира изследователската дейност и подпомага мисията на фондацията гръбначните увреждания да станат напълно лечими.

„SPORT DEPOT често е организатор или партньор на кампании с кауза. Щастливи сме, че отново може да дадем своя принос към фондация Wings for Life. За да стимулираме повече хора да се регистрират в събитието, ние от SPORT DEPOT сме подготвили допълнителни изненади и подарък обувки за бягане за най-големия късметлия сред участниците. Убедени сме, че и през 2022 г. България ще има достойно представяне в глобалната инициатива“, каза Иво Тодоров, маркетинг директор на SPORT DEPOT.

Бягането, подкрепено от SPORT DEPOT, ще започне на 8 май точно в 14:00 ч. от алеята при Слончето в Борисова градина, а дължината на трасето ще бъде 5 км. Уникалният формат на събитието Wings for Life World Run позволява всеки участник да избяга толкова километри, за колкото е подготвен, а не толкова, колкото е дълго трасето.

Специално за инициативата Wings for Life World Run 2022 SPORT DEPOT организира игра, в която всеки участвал има шанс да спечели технологични обувки за бягане по избор.

Единственото условие е да регистрира своя стартов номер и да се включи в томболата.
УЧАСТВАЙ ТУК
А всеки участник в бягането ще получи ваучер с еднократна отстъпка, валиден за всички физически обекти, както и за онлайн магазина на SPORT DEPOT.

Регистрацията за събитието e вече отворена. Записването става през приложението на Wings for Life, а минималната такса, която участниците даряват с регистрацията си, е 8 евро. Всеки желаещ може да допринесе за каузата и с по-висока сума.

ВИЖ ПОВЕЧЕWings for Life World Run е уникално по формат събитие, което дава възможност на хора по целия свят да бягат заедно в подкрепа на една важна за всички хора мисия – гръбначните увреждания да станат напълно лечими.