SPORT DEPOT отваря нов магазин в Пловдив

Веригата за спортни стоки SPORT DEPOT открива своя трети магазин в Пловдив. Той отворя врати в търговския парк Via Park в града по тепетата на 29 май при спазване на всички необходими мерки за противоепидемична защита на служителите и клиентите. 

В магазина с 600 кв. м площ SPORT DEPOT предлага голям избор от спортни облекла, обувки и екипировка. Пловдивчани и гостите на града могат да открият най-актуалното от спортната мода и любимите си марки, между които adidas, Reebok, Nike, Under Armour, Champion, Puma, Sketchers, Jack Wolfskin и много други. Специализирани сектори за спортни облекла и обувки, туристически облекла и обувки, аксесоари за тренировка и фитнес, както и детски сектор осигуряват на клиентите на магазина улеснение и удобство при избора и удоволствие от пазаруването. 

SPORT DEPOT стъпи в Пловдив преди четиринадесет години и спечели първите си клиенти с фитнес уреди, аксесоари и оборудване от утвърдени марки. През последните повече от 10 години пловдивчани свикнаха да търсят и откриват при нас и модерни и функционални облекло, обувки и екипировка от световни брандове. Това доведе до откриването на втори наш магазин в града под тепетата през 2016-а. 

Доверието на клиентите към нас, ентусиазмът им за спорт и желанието им за стил и практичност в ежедневието, атмосферата в града под тепетата и неговите перспективи ни отвеждат пред вратите на трети магазин SPORT DEPOT в Пловдив. Откриването му е плод на отборни усилия, като специално благодарим на нашия регионален екип, който сърцато и неуморно работи, за да удовлетворява очакванията и оправдава ежедневно доверието на клиентите, което високо ценим. 

Радваме се да ви поканим на откриването на своя трети магазин в града под тепетата. Очакваме ви с много усмивки и настроение от 29 май в новия магазин на адрес Via Park Пловдив, бул. „Александър Стамболийски“ 131. Работното време на търговския обект е от 10.00 до 19.00 часа.

Via Park e търговски парк в града под тепетата с удобна локация на два основни булеварда и безплатен паркинг, а сред наемателите са редица търговски вериги.

С грижа за своите клиенти и тяхната удовлетвореност SPORT DEPOT изгражда и поточна линия за обслужване на интернет поръчки в Пловдив. Уверени сме, че иновациите и инвестицията в местна логистична база ще спомогнат за много по-бързо и добро обслужване на клиентите ни не само в Пловдивска област, но и в цяла Южна България.


Компанията SPORT DEPOT е създадена през 1998 година с основен фокус продажба на фитнес уреди. 5 години по-късно се ориентира към разрастване на продуктовото си портфолио, стартирайки продажба на спортни облекла и обувки.  

През 2009 година SPORT DEPOT става официален партньор на една от най-големите европейски вериги - SPORT 2000 International, с което получава достъп до по-голямо портфолио от продукти и възможности, с които веригата успява да повиши удовлетвореността на клиентите си. SPORT 2000 е сред водещите европейски спортни мултибранд вериги с повече от 4000 обекта в 25 държави, а общата търговска площ на веригата възлиза на над 1 600 000 кв. м. 

Днес в портфолиото на SPORT DEPOT има над 150 световни марки, които се предлагат във физически и онлайн магазини у нас, както и в Румъния, Сърбия и Гърция.